Aslında şu kendi çizimlerini göstericeksin elemana. Her güldüğünde bir tane yumruk çakacaksın ağzının ortasına.Oda neden mizah yaptığını sanıyor? Mesela cidden bunlara gülen var mı? Bu konuda Oda'ya workshop vermek istiyorum.
Aslında şu kendi çizimlerini göstericeksin elemana. Her güldüğünde bir tane yumruk çakacaksın ağzının ortasına.Oda neden mizah yaptığını sanıyor? Mesela cidden bunlara gülen var mı? Bu konuda Oda'ya workshop vermek istiyorum.
Bunu beklemiyoruz.arkadaşlar op takip ediyoruz. siz ne bekliyorsunuz?
Yav ne alaka Dressrosada Dof fightında bile böyle aptal sahneler yoktuarkadaşlar op takip ediyoruz. siz ne bekliyorsunuz?
odur odur. Adim gibi eminim odur
Zamanında birisi Kid'in asla soytarı olmayacağını ve seri sonuna kadar da ciddiyetini sonuna kadar koruyacağını yazmıştı. Sen değildin değil mi o reis?
daha önce wbye yaptırdığı şeyi luffylerin yapması bana absürt gelmiyoBunu beklemiyoruz.
Adamların günahlarını aldıkSpoiler sızdıranların neden üzgün oldukları ve neden "Oda neden böyle bir şey yaptı ki?" diye sorguladıklarını öğrenmiş bulunuyoruz.
Şu an iki yonko karşısında ölüm kalım mücadelesi veriyorlar chibi. Başka bir sahnede yaptırsa kimse iplemez zaten.daha önce wbye yaptırdığı şeyi luffylerin yapması bana absürt gelmiyo