İlk meka şehidi Franky idi. İkinci Kid oldu.................Oda'yla ilgili zamanında mecha serisi yapmak istiyor falan dendiydi sanki. Olan Kid'e oldu demek ki... ?
İlk meka şehidi Franky idi. İkinci Kid oldu.................Oda'yla ilgili zamanında mecha serisi yapmak istiyor falan dendiydi sanki. Olan Kid'e oldu demek ki... ?
Jinbei niye ölsün ki ?Çatıda Jimbei'lik ortam var, tam ölmelik.
Franky>Kid. Nedense şuan hissiyatım bu yönde. Tabii ileride beni şaşırtabilir.Tv8 de moda jürisi gibi şu an Kid'in yaptığı zırhı eleştiriyorum.O alttaki dümen ney la.
Tam bir koç burcu erkeği, gözüme girdiKiller’a bak iki imparatorun arasında kalmış hahahahhaa
Franky mecha şehidi olunca yadırgamadım. Mühendis adam isterse jet pilotu da olurdu uçak yapıp. Kid'e baya yazık oldu. Adamın en güçlü saldırısı robot yapmak...İlk meka şehidi Franky idi. İkinci Kid oldu.................
Umarım Op'un Shinji'si Kid olmaz.İlk meka şehidi Franky idi. İkinci Kid oldu.................
Bilekliklerini falan manipüle etsin bari, yan sanayi tamponu fırlatmakla o Kaido inmezFranky mecha şehidi olunca yadırgamadım. Mühendis adam isterse jet pilotu da olurdu uçak yapıp. Kid'e baya yazık oldu. Adamın en güçlü saldırısı robot yapmak...