Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kidin sırtında gemi dümeni var kjahda. Ayrıca lawın taş atması ne ya. Adam kendisi dünyaya 10bin metreden atlıyor bişe olmuyor. Taşla ne zarar vereceksin? Law şuan en ezik konumda orada.
 
Killer ile Zoro deriyi aşamamışlar. İple boğulma sonrası kalan izler gibi deride iz kalmış. Aşmaya çok yaklaşmışlar.:D
 
Kid'in olayı pek güzel gelmedi ama bunun en ileri seviyesinde şu son çıkan filmdeki adam gibi belki de Pika'dan bile çok daha büyük bir şekilde robotsu bir şey çıkarır ortaya. Ama meyve gücü daha farklı kullanılsa daha çok hoşuma giderdi.

Bu haliyle, aklıma Mr3'ün Robotu geliyor. Bir tane daha robot vardı bu tarz.
 

Üye silindi 1004

Yabancılar cool shit der ya o saçmalık söz konusu. Herkes dev saldırı kullanıyor...

Kardeş senin Gamma Knife var neden onu kullanmak yerine ufo gören masum köylü gibi taş fırlartıyorsun?

Luffy az önce herife hasar veren bir saldırı kullandın neden onun aynısını bir daha kullanmak yerine adama hiçbir etki etmeyen dandik G4'u kullanıyorsun? Yoksa Luffy de mi G5 karşıtı?

Zoro her zaman olduğu gibi Zoro. Ağzı yüzünü üstü başı kan içinde kalmadan bir şey yapamayacak belli. Şu çocuğu biraz dövün de ortalığı birbirine katsın artık. Adam en son dayak yediğinde Dolar, 1 tl'ydi.

Kid ve Killer için diyecek laf yok. Bu adama karşı şansınız yoksa ne işiniz var burada? Hani Zoro adamın karşısına çıkıyor çünkü elinde Enma var. Luffy karşısına çıkıyor yeni haki öğrendi.

Law yancı olduğu için yanlamak zorunda zaten her türlü çıkacaktı.
 
Law dan yeni bir saldırı gördük ,Kid de bize daha önce görmediğimiz bir formunu gösterdi dehşet duruyor çok hoşuma gitti.Büyük ihtimalle daha göreceğimiz yetenekleri var Luffy gelişirken elleri armut toplamamıştır bu arkadaşların.Zoro'dan da Killer dan da daha önce görmediğimiz atak çeşitleri bekliyorum Luffy vs sonuna kadar g4 kalacaksa g4 ün zaman sınırlaması falan yalan oldu galiba bu vs nin çok uzun süreceğini ve dof a karşı olduğu gibi dinlenme şansı bulamayacağını düşünürsek g4 de zaman olayı bitti diyebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık