Salak saçma şeyler sinir oldum dünde aynısı oldu.Resmi göremedim maalesef
Salak saçma şeyler sinir oldum dünde aynısı oldu.Resmi göremedim maalesef
Peki Luffy üvey annecigini yillarca taciz eden o sapığı,harcar mi-harcamaz miRobin ilerde luffynin üvey annesi oluyomuş ( annesi öldüyse veya dragon boşadıysa)
Bu dövüşte kullanması gerekecekse Luffy'den öğrenir. Kid'in falan da öğrenmesi lazım.Sizce Zoro kimden öğrenir? Yanında sürekli kullanacak olan Luffy'den göre göre mi? Yoksa başka bir şekilde mi?
Zaten Kid de "Kaido'da tarz darbeler işe yarıyor muydu?" demiş. Yahu madem yaramadığını düşünüyorsun hangi akla hizmet karşısına çıktın? Killer da "Demek ki kazanma şansı var hehehe."demiş. Bunlar neye dayanarak gelmişler buraya?Janjanlı v2 Zoro'da yoktur, Luffy kesinlikle janjanlı v2 kullandı diyorduk tutturduk. Kidd ile Law da bir şeyler öğrensin izleyerk, yoksa Kaido'nun kafasına taş ve demir atmaktan öteye gidemeyecekler.
Kid zarar verebilecek başka bir yöntem biliyor gibime geldi. Kaido'ya darbe vurarak zarar verilebiliyor mu demiş spoda. Yani başka tekniklerle zarar verme yolları araştırmış olabilir.Bu dövüşte kullanması gerekecekse Luffy'den öğrenir. Kid'in falan da öğrenmesi lazım.
Bir şeye dayanarak değil, Kaido dayasın diye gelmişler.Zaten Kid de "Kaido'da tarz darbeler işe yarıyor muydu?" demiş. Yahu madem yaramadığını düşünüyorsun hangi akla hizmet karşısına çıktın? Killer da "Demek ki kazanma şansı var hehehe."demiş. Bunlar neye dayanarak gelmişler buraya?