Yaşlı başlı adam zaten boş verelim uğraşmayalım dedik Zoro Senpai!Eee Garp daha gömülmemiş...? Normalde böyle durumlarda karakterler ölürdü forum da kamsmsman
Yaşlı başlı adam zaten boş verelim uğraşmayalım dedik Zoro Senpai!Eee Garp daha gömülmemiş...? Normalde böyle durumlarda karakterler ölürdü forum da kamsmsman
Aslında uğraşılacak bir şey yok Elra’cığım... Garp gibi bir hayvanın o kulvarda olmamasına imkan yok ama Mihawk’a falan laf gelmiş... O yüzden ilginç geldi bana ösmamsksjsYaşlı başlı adam zaten boş verelim uğraşmayalım dedik Zoro Senpai!
Zoro'yla ilgili kısımları çözdüm. Gerisine gerek yokAnladım bu kadar gurur yapmaya gerek yok ama sen bilirsin.
Gizli sekmeden girip okuyabilirsin mesela farkli alternatif olarak.
Isınma turlarını atıyor Zoro, yakında motoru açar.İngilizce öğrenirim. Hemen şu an
Motor ile Enma'yı mi kastettin?Isınma turlarını atıyor Zoro, yakında motoru açar.
Isınma olduğu belli zati. Hala dotunu yiyim ayakları. Tabi Zoro da haklı. Adamda v12 motor var hemen ısınmazIsınma turlarını atıyor Zoro, yakında motoru açar.
Garp var aslında yazmamışlar.Aslında uğraşılacak bir şey yok Elra’cığım... Garp gibi bir hayvanın o kulvarda olmamasına imkan yok ama Mihawk’a falan laf gelmiş... O yüzden ilginç geldi bana ösmamsksjs
Belki de ordadır ama Suit giymişir...? KskskskmGarp var aslında yazmamışlar.