Normal insanları geçelim. Kaido veya BM gibi istisnalar belki güçlüdür diyordum ama son olaylardan sonra netleşti Luffy.Ryuuma olabilir, Roger falan Luffy'nin yaşındayken CS:Go oynuyordu
Normal insanları geçelim. Kaido veya BM gibi istisnalar belki güçlüdür diyordum ama son olaylardan sonra netleşti Luffy.Ryuuma olabilir, Roger falan Luffy'nin yaşındayken CS:Go oynuyordu
Bununla Kaido'nun Garp ile dövüşmediği ortaya çıkıyor@kekomancer
Keko aklıma geldi de iyi güldüm. Sen de yumruk Kaido'ya Garp'ı hatırlatacak diyordun Garp harici kim varsa hatırlamış adam.
Her şeyi de güce yorarsan bu şekilde zorlanıyordun sonra. İlla güç olmasına gerek yok. Oden bunu deldiğinde de Denizci ismi saymadı. Vadi olayı olmasına ve Garp orada olmasına rağmen mesela. Korsanın korsanla işi oluyor genelde. Kaido'nun nasıl bir hayali olduğunu düşünürsük aslında isteyip de ulaşamadığı korsan özelliklerine sahip kişileri kıskanmış bile diyebiliriz.Benimle dövüşebilecek düzeyde adamlar.Kastettiği bu tamamen güç yani.Ve sadece korsanlardan bahsediyor herhalde hiç denizci olmadığına göre.
Bununla Kaido'nun neden ölmediği ortaya çıkıyor.Bununla Kaido'nun Garp ile dövüşmediği ortaya çıkıyor
@sensey gel bak ne diyorlar gelLuffy Kizaruyu alır 1v1de amiral çocuk
Hypemı alma@sensey gel bak ne diyorlar gel
Birazdan ifadeni alacaklar merak etme senHypemı alma
Arkadaşı alalım hahahahahaBirazdan ifadeni alacaklar merak etme sen