Kaido Roger, Whitebeard, Oden and Rocks ve Shanksın gölgelerini görür Luffynin arkasında, ama ne kadar diklatli baksada orda Mihawkı göremez çünki Shanks>>>>Mihawk.
Benim beklentim onlarında er yada geç balyozu yiyeceği.Luffy gibi geleceği gören bir adama yapabiliyor da diğerlerine?
Bu seride non binary olup favori karakterlerim Yamato ve Sanji. Sanji favori olmasa bile saygı duymaktayım.Non-binary vatan haini favori karakter olmaya aday.
Şu an fark ettim Rocks, Dof gibi gülüyor.
Vista'yı görme ihtimalleri bile daha yüksekti.Kaido Roger, Whitebeard, Oden and Rocks ve Shanksın gölgelerini görür Luffynin arkasında, ama ne kadar diklatli baksada orda Mihawkı göremez çünki Shanks>>>>Mihawk.
Mihawk fanıydı bu çocuk forum çok değiştirdi seni.Vista'yı görme ihtimalleri bile daha yüksekti.
Denjiro belki biraz bir şey gösterir diyordum aradan yıllar geçmiş o kadar öfkelenmiş falan ama yok.9 Kın hepsi birlikte anca Oden'i anımsattılar.
Luffy tek bir yumrukla , Roger, WB, Oden, Rocks, Shanks alayını anımsatmış.
Sonuç:
Luffy>>>> 9 Kın.
Gereksiz tartışmalar bunlar.Zaten kaptan senden güçlü olacak sende sanjiden güçlüsün ikinci kaptan sağ kol olarak.Neyini kıskanıyorsun anlayamıyorum.Mesele rakip olmak değilki , kim daha güçlü açılan vsleri çoğu kimse birbirinin rakibi değil zaten.