Üye silindi 5781
Kaido habire vietnam fb yaşıyor farkında mısınız , zamanında çok koymuşlar bu adama. Yazık valla üzüldüm kaidoya
Sen yanlış anlamışsın luffy > new worldBen anlamadım şimdi. Luffy= Rocks+ Roger + Wb + shanks +oden miymiş?
Kaido'ya zarar veremeyen Kid: Bana kiku kestiyse sen de kesersin demişlerdi.Umarım öylesir yoksa durum sıkıntılı
Kendi söyleyince gerçek mi oluyor dedikleri? Kocana da Luffy Kaido'ya zarar veremez diyor, vermedi mi? Killer boş yapmasın, arkasına dönük apaçık adamı indirememiş öküzün teki, bunun üstüne bir de ilk darbede toprağı gördü, gitsin az ötede çay koysun.Zoro koymuş Killer'ı adam yerine. Killer için zamanında kendi kılıçları elinde değil dediğimizde vuruyordunuz. Şimdi kendi söylüyor.
Seri sonunda o da olacak.Sen yanlış anlamışsın luffy > new world
Kılıçları yokken gücünün düştüğünü en iyi kendisi bilir?Kendi söyleyince gerçek mi oluyor dedikleri? Kocana da Luffy Kaido'ya zarar veremez diyor, vermedi mi? Killer boş yapmasın, arkasına dönük apaçık adamı indirememiş öküzün teki, bunun üstüne bir de ilk darbede toprağı gördü, gitsin az ötede çay koysun.
Luffy'nin ismini duyunca Garp'ın ismini hayiflanan Big Mom var sayılır mı DGarp yok muymuş yav, bir daha baksınlar olması lazım. Bize Roger dengi dendi, kolpa mıymış şimdi.
Zoronunda kılıcı yoktu hatta büyük olasılıkla zehirlenmişti.Sen çıkıp kendi tayfandaki en iyi savaş gücünü killer ile bir mi tutuyorsun yani?Kılıçları yokken gücünün düştüğünü en iyi kendisi bilir?
Tamam üç kılıç stilini tamamlamak için öyle ya da böyle ağzına üçüncü kılıcı aldı.Zoronunda kılıcı yoktu hatta büyük olasılıkla zehirlenmişti.Sen çıkıp kendi tayfandaki en iyi savaş gücünü killer ile bir mi tutuyorsun yani?