Bu bölümün acısını Fan anketinden çıkarır Zoro'cular. Kişi başı 100 oy basarlar.Valla geçen gün çok üstüne gittik Zoro'nun şimdi kendi haline bırakıyorum. Sesler kesildi zaten farkındaysanız zuhahahaha keyif aldım
Luffy'nin plot armor aracılığı ile güç anlardan sıyrıldığı oluyor ama burda olanların plot armor ile alakası yok.Şimdi Luffy hangi hakiyi kullandı da hasar verdi?
a) Yaşlı amcanın öğrettiği.
b) Yaşlı amcanın öğretmek istediğinden daha güçlü olanı.
Ekleme: c) Plot armor
Ben de basıcam adam ateş kesmişBu bölümün acısını Fan anketinden çıkarır Zoro'lar. Kişi başı 100 oy basarlar.
Konunun en mide bulandırıcı yorumu ilan ediyorum bunu
Law cidden hem çirkin hem de useless olmuş bu bölümde rezil ötesi bir yancı :d
Yok, ben Plot armor diyenleri eleştirdim o seçenekte fark ettiysen trol koydumLuffy'nin plot armor aracılığı ile güç anlardan sıyrıldığı oluyor ama burda olanların plot armor ile alakası yok.
Zoro çok extrem bir şey yapmadı,normaldı yani.Bu bölümün acısını Fan anketinden çıkarır Zoro'cular. Kişi başı 100 oy basarlar.
Benim yorumu okusaydın çoğu şeyi anlardın,ilk defa uzun mesaj attım.Yapılan yorumları biri özet geçeblir mi?
ben bölüme bakıp sadece ef-sa-ne dedim.
Luffy-Zoro tartışması da yapılmış gibi sanki.
Naruto'nun talk jutsusu gibi ama biraz tersten.Olm bu Kid ne kadar itici bi adam ya. Kolpaçino setinden fırlamış gibi boş boş laflar edip duruyor. Bırakın şunu da tek başına 2 dakika dövüşsün Kaido ile. Shanks gibi bi adamı bile delirtip kolunu kestirmesinden anlamam gerekirdi.