Luffy'nin geleceği görerek zor bela sıyrıldığı saldırılardan hem Luffy kadar hızla olmayan hem de geleceği göremeyen adamlar sıyrılacak : (Demiştim Kaido aşırı hızlı Luffy tepki bile veremeden kafasına aldı darbeyi diye. O hıza 9 Kın'ın tepki verebilmesi imkansız demek ki onları hiç ciddiye alıp da öyle bir şekilde vurmamış. Daha dün de aynısını yazdım.
Sembolik bile olsa ben bekliyorum bu tarz bir sahne. Daha bizim tayfa Kaido önünde poz verir falan filan.Kınlar uzun süre ayağa kalkamazsa aşağıdaki dövüşler de epey sürebilir.
Bu üzdü, Zoro'da da yok sanırım. Neyse en azından Red Rocmudur nedir, onda yeni hakiyi kullanmadı diyordu millet onun üzerindeki muallak kalktı hiç olmazsa.Kid'de gelişmiş haki yok. :/
Tam yeri geldi. Herkes en şekilli pozlarına girdiler. Uzun bir süre çatıya upramaz Oda.Bu bölümden sonra gelcek bölüm tayfanın savaşını cirzerse bekle dur 15-20 bölüm.
WG'de Zorocular şuan Zoro=BM muhabbeti yapıyorlardır kesin.WG alev alevdir şimdi.
Olmadan da zarar verebiliyolar luffy'nin aksine cok etkili olmasada.Bu üzdü, Zoro'da da yok sanırım. Neyse en azından Red Rocmudur nedir, onda yeni hakiyi kullanmadı diyordu millet onun üzerindeki muallak kalktı hiç olmazsa.
Öyle diyenler görmek istemediği için demiştir. Köre okutsak koklayarak yeni haki bu derdi zaten.Bu üzdü, Zoro'da da yok sanırım. Neyse en azından Red Rocmudur nedir, onda yeni hakiyi kullanmadı diyordu millet onun üzerindeki muallak kalktı hiç olmazsa.