Bandanayı taktığı zaman önünde iradesi olan hiç bir şey kolay kolay ayakta kalamaz!aaaa Zoro'nun bandanası vardı deme.
Bandanayı taktığı zaman önünde iradesi olan hiç bir şey kolay kolay ayakta kalamaz!aaaa Zoro'nun bandanası vardı deme.
Şu caps herşeyi özetliyor.Yonkou görene kadar Virgin Zoroydu. Biz basamak basamak gider dedik herif direk Yonko'ya kafa attı xd
Evet değildi. Lakin son dövüşü ile şu anki dövüşünün arasında dağlar kadar fark var. Pica ile alay etmişti Zoro.Zoro hiçbir zaman Virgin değildi ki.
2y öncesinde Water Seven'da bacaya sıkışan Zoro görseli ve iki bina arasına sıkışan Luffy görseli vardı. Şimdi yer değiştirdiler gibi.
Niyeyse içimde bandana düştü kel göründü lafı gibi kötü şeyler yaşayacak hissi var.Bandanayı taktığı zaman önünde iradesi olan hiç bir şey kolay kolay ayakta kalamaz!
Özledim.... Bence timeskip sonrasındaki Zoro; benim sevdiğim Zoro olmayabilir. Yerine yahudi iş adamı Yossi Kohen geçti. Adım gibi eminim.Bandanayı taktığı zaman önünde iradesi olan hiç bir şey kolay kolay ayakta kalamaz!
kawgada söylenmez2y öncesinde Water Seven'da bacaya sıkışan Zoro görseli ve iki bina arasına sıkışan Luffy görseli vardı. Şimdi yer değiştirdiler gibi.
Red Roc'tan hemen önce Kınlarla alakalı duygu seli yaşaması etkili olmuş olabilir. Aynı Kınların Oden'in intikamı için taşan duygularıyla saldırmaları gibi.Red Roc>> Kombine (G4 +Punk+ Room)