Zoro bariz bir teknik ortaya çıkaracak Enma'nın gelmesiyle beraber. Ama bu power up Zoro'yu basitleştirip; tahmin edilebilir kılar.Katılmıyorum.
Zoro bariz bir teknik ortaya çıkaracak Enma'nın gelmesiyle beraber. Ama bu power up Zoro'yu basitleştirip; tahmin edilebilir kılar.Katılmıyorum.
Ateş kesen zaten direk mera mera'yı mahveder falan öyle bir şey yok ya.Magma meyvesi ve Kin'emon'un tekniği ateş meyvesinin güçsüz olduğunu göstermez.Bana göre Amiral meyveleri dışında en güçlü Logia Mera Mera no mi meyvesidir.
Luffy'i kaldırsak yine bir şey değiştirmez zaten kaptan o sonuçta. Zoro tek başına tayfanın yüzde doksanı.
İlk elin günahı olmaz reis. Ama doğruları söylemiyor mu?
Muhafazakar kesimin CHP'ye baktığı gibi bakar olmuşsun biraderim, ne yaptı sana bu Zoro? KF Meclisinden falan mı kovdu ne oldu yahuO ara niye düşündüm bilmiyorum. Şimdi farklı düşünüyorum.
Görüşüne hak vermesem bile ilginç bir bakış açısına sahipsin.Peki senin top 5 Logia meyve sıralaman ne ?Ateş kesen zaten direk mera mera'yı mahveder falan öyle bir şey yok ya.
Ateşe karşı koymanın çok yolu var.
Sana göre güçlü bir meyvedir ama benim logia top 5'im de yok.
Ateş muhabbeti,Sabo'ya kadar gitti ya çok boş yapıyoruz bence şuan.
Bir şey yapmadı yahu. Fikrimiz değişemez mi?Muhafazakar kesimin CHP'ye baktığı gibi bakar olmuşsun biraderim, ne yaptı sana bu Zoro? KF Meclisinden falan mı kovdu ne oldu yahu
Bugün yağmur da yağıyor, hayret bir güne iki sürpriz, sen farklı da düşünüyon yani bazenO ara niye düşündüm bilmiyorum. Şimdi farklı düşünüyorum.
Sabo>Zoro>Ace. Wano sonu Zoro Dressrosa Sabo'yu geçer. Sabo'nun şu an daha fazla güçlendiğini varsayarsak geçemeyebilir belki güncel halini.Oda söylemişti. Adam biliyor Luffy'i. Zoro için Sabo savaşı Kılıç karartması yönünden elverişli olur ama sonunda kendi de kararır. Zoro aşamaz o eşiği şu an.
Spoiler section sana emanet reis. Sınavım var ona girip geleyim tekrar yakarız formu.Luffy'i kaldırsak yine bir şey değiştirmez zaten kaptan o sonuçta. Zoro tek başına tayfanın yüzde doksanı.
Belki Alpamis, Zoro'nun güncel hali ile karşılaştırmıştır. Ki Zoro, anca o zaman Ace'i yenebilirdi. Ki adam rahmetliko oldu... Zoro potansiyelini devam ettirebiliyor nasıl olsa da.Bugün yağmur da yağıyor, hayret bir güne iki sürpriz, sen farklı da düşünüyon yani bazen