Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok Bege diyor Katakuri için. Bu adam geleceği görmekle kafayı o kadar bozup üstüne çalıştı ki sonunda 5 saniye sonrasını görebiliyor demişti.
Beş saniye sonrasını görebiliyor değil, az da olsa geleceği görebiliyor diyor. Ayrıca geleceği görmek ve rakipten saldırı almak çok farklı şeyler, bunun da niyetle alakası yok. Katakuri, Pudding'in neden ağladığını gördüğü halde anlayamıyor mesela, sadece görüyor. Pastanın dağılmasını da yine aynı şekilde görüyor.
Dövüşte ise Luffy asla Katakuri gibi Gözlem Hakisi kullanamaz, çünkü meyvesi buna uygun değil. Katakuri meyvesi sayesinde boşluklar oluşturarak kaçmanın mümkün olmadığı saldırılardan bile kurtuluyor, Luffy'nin ise böyle bir durumu yok. Mesela bu bölümde Luffy, Kaido'nun yapacağı saldırıyı görmesine rağmen kaçamadı. Aynı durumda Katakuri olsa kafasını moçiye çevirir ve saldırı almazdı.
 
@Eustass Captain Kidd
@Millennium Wizard
@Çörekçioğlu Luffy


Bu arada tartışmaya son verebileceğimiz bir şey geldi aklıma.

Bu Emre'nin (MW) dediği gibi düz geleceği görme niyet felan alakası yok. Çünkü Katakuri , Düğün Pastasının yok olacağını önceden görüyordu ama engelleyemiyordu. Orada niyetini algılayabilecegi bir durum da yok. Pastanın da içten Luffy fırlatmak gibi bir niyeti olmadığına göre niyet ile alakası yok bu görme işinin?

@Smoker

Dediğin gibi düz gelecek görme. Sadece olayları görüyor. Niyet ile alakası yok. Refleks de olsa başka bir şey de olsa niyet de olsa plan da olsa geleceği görmeye odaklandığında biraz sonrasını görebiliyor.
 
Yalnız dikkat ettiyseniz Sanji, Koca Ana'nın gemisine saldırmadan önce izin istemişti, Zoro ise izin falan istemeden, bam bam bam daldı direkt.

Şöyle bir detay daha var. Sanji, Koca Ana'nın içinde olmadığı gemiye izinle saldırırken, Zoro direkt Koca Ana'ya yürüyor. Hem de izin almadan.
Roronoa Zoro, sürüngen Sanji'den tabi ki farklı olacak. Sanji defteri kapanmıştır.
 
@Eustass Captain Kidd
@Millennium Wizard
@Çörekçioğlu Luffy

Bu arada tartışmaya son verebileceğimiz bir şey geldi aklıma.

Bu Emre'nin (MW) dediği givi düz geleceği görme niyet felan alakası yok. Çünkü Katakuri , Düğün Pastasının yok olacağını önceden görüyordu ama engelleyemiyordu. Orada niyetini algılayabilecegi bir durum da yok. Pastanın da içten Luffy fırlatmak gibi bir niyeti olmadığına göre niyet ile alakası yok bu görme işinin?
Evet kaç dakikadır anlatmaya çalıştığım bu.Geleceği görme teriminin açılımı nettir.Başka birşey olsa ona egzantrik bir isim verip ayrı bir skill olarak sunardı Oda.Pasta olayında Luffy klonları pastayı içten parçaladı zaten engel olamayacağını da söyledi bu yüzden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık