Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redroc fena yamultmuş ama daha sonra G4'lü saldırı yine işe yaramamış gibi duruyor. Ya janjan kullanmadı ya da saldım çayıra mevlam bayıra söz konusu.

Kid'in tarzını sevmedim açıkçası. Daha farklı ve özel bir şey bekliyordum. O ne olm ya Moria'nın Oz'unun metal versiyonu olmuş resmen.

Killer başkan da Luffy'yi görünce ümitlenmiş. :/ Şu an en efektif kişi Luffy haliyle. Diğerleri de dövüş içinde bir şeyler yapmaya başlar sanırsam.
Dövüşler biliyorsun hikayeye göre ilerliyor. Yoksa mantıklı olan gene Red rock ya da benzeri saldırı yapmasıydı.

Hem diyalog olsun hem hikaye ilerlesin diye sıvamış biraz. Diğerleri de yeni teknikler bulacak belli. Kid e metal toplayıp yumruk robot yapmaktan başka bir şeyler yaptırsa keşke.

Ayrıca tam kaido hiç bir şey yapmıyorken law reis neden kalp değişimi veya Dof a yaptığı saldırıyı yapmıyor acaba? Ah Oda ahhh ahhhh. Bıktım. :D
 
Garp, Sengoku gibi güçlü ama hayali olmayan adamları görmemiş olması normal. Ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar ikisi de denizci köpeği sonuçta.
Shanks sadece parti yapıyor. Oden’in derdi wano kapılarını açmaktı korsan kralı olma çabasında değildi. Whitebeard da istese kk olabilecekken bile olmadı. Roger söyleyeyim derken bile istemiyordu.
 
Kaido, Redroc yerken sadece saldırıyı beklediği gibi Garp'ı da bekleseydi şu an Bigmom deli gibi Sanji'yi kovalıyor olurdu, dünyanın en lezzetli helvasını yapsın diye. Boş yapmayın. :artiz:
 

Üye silindi 1004

Her vol.2'ye sahip olan Kaido'ya zarar verebilir bunu anladık. Ray'de de vol.2'nin kralı var ama, siluetler arasında yok. Ki Ray, Kaido'ya zarar verebilir bunu hepimiz biliyoruz. İlla olmasına gerek yok milletin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık