Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çizim şüphede bırakıyor ama kılıçları karartmadan saldırması çok da mantıklı gelmiyor. Sağlam haki kullanmadan Kaido'ya nasıl hasar vereceğini düşünüyor olabilir ki.
Kara kılıc olduğu zaman net bir şekilde anlaşıyo ben cizim hatası olduğnu sanmıyorum zoro'nun enma'nın gücünü daha cok acığa cıakarmalıyim demesi bende soru işareti birakti. Enma dan dolayı karatmamış olabilir henuz tam olarak kılıcı kontrol edemediği icin.
 
Shanks serideki hakinin yürüyen vücut bulmuş hali.Haki ninde ne kadar etkili olduğunu Kaido örneğinden görmüş olduk.Oda bile adamı nerf lemiş tek kolunu alarak.
 
Redroc fena yamultmuş ama daha sonra G4'lü saldırı yine işe yaramamış gibi duruyor. Ya janjan kullanmadı ya da saldım çayıra mevlam bayıra söz konusu.

Kid'in tarzını sevmedim açıkçası. Daha farklı ve özel bir şey bekliyordum. O ne olm ya Moria'nın Oz'unun metal versiyonu olmuş resmen.

Killer başkan da Luffy'yi görünce ümitlenmiş. :/ Şu an en efektif kişi Luffy haliyle. Diğerleri de dövüş içinde bir şeyler yapmaya başlar sanırsam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık