Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Sengoku ve Garp ile aynı anda dövüşüp Marineford'a hasar veriyor. Bu adamın bile giremediği listede ise Kozuki Oden efsanesi kapı gibi yer alıyor. Heyt be! :cool:
Keşke Oden yerine Enma çizilseydi...

Bu arada bir daha bakınca şu dikkatimi çeti malum sahnede. Shanks hariç diğer dörtlü gülüyor dişleri göstere göstere. Shanks Somurtkan Şirin.
 
Yanlız Kaidonun kaybederseniz her şeyimiz benim olacak demesi güzel.Aynı şekilde Kaido kaybederse her şeyi bizim olacak.Jack Kid'in adamı olacak demektir bu :a:
Şaka bir yana Spoiler'ı okuyunca benim aklıma da öyle bir şey gelmişti. Kaido'nun hazinesine falan çökmek isteyebilir. Poneglifi kopyalarlar zaten. Kid dövüşte yeterince etkili olmazsa Wano'lular hazine teklif edecek o reddedecek diye düşünüyorum.
 

Üye silindi 5781

Roger'ın ezeli düşmanı ebedi dostu olan Garp'ı Kaido'nun hatırlamaması gayet normal. Kaptanı iyi hatırlıyordur Garp'ı , Kaido hatırlamasa da olur
 
Garp, Sengoku gibi güçlü ama hayali olmayan adamları görmemiş olması normal. Ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar ikisi de denizci köpeği sonuçta.
Adam dövüşübilen diyor. Köpek-kedi ayrımı yapmıyor.
Shanks’ın One Piece evreninin yaşayan zirvesi olduğu kanıtlandı.
Ufak bir düzeltme: Mihawk'tan sonraki yaşayan zirvesi olduğu kanıtlandı :) Bu arada kanıtlanan bir şey daha var. Zoro>Luffy. Adam oni giriyle yonkoudan kan alıyor. Luffy g4'le Kaido'ya masaj yapıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık