Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güçlü olmasına rağmen balon. Oden ikinciyi vursa ölecekti. O dönem zirve olmanın yakınından bile geçmeyen Oden kendisine iki atacaktı. Oden’e tek attı atmasına ama, kendisi de iki vuruşluk adam çıktı.
Hadi o dönem Oden zirve değildi ki adam öldü zaten başka zirvesi olamaz peki Kaido o dönem zirve miydi ki? Daha o dönemlerde moria ile dövüşüyordu Kaido oda zirve değildi.
 
Yonkou olmayan shanks ile vs atan adam korsan kral seviyesinde oluyor kimse gücünü görmemiş ama bizzat korsan kralın beni ölüm döşeğine getirdin demesi yetmeyip devrin en güçlü korsaninin karşısına çıkıp sağ kalmasi ve kahraman olması yetmeyip wb ve BM görünce ihhh çekmeleri yetmiyor adamın animenin en zirve karakteri olmasına. Bu anime de 3 kişi zirvede Roger Garp Wb
 
Kullanıp kullanmadığı da belli değil ama ben zaten çok ciddi bir savaş olmadığını düşündüğüm için kullanmadı diyorum ama ciddi bir savaştı her seyleriyle savaştılar diyen neye göre kullanmadı diyor onu da dinlemek isterim.
O sahne çok ciddi olduklarını göstermek için değil miydi ? Yani eğleniyorlar desen öyle epik bir sahne çizmezsin herhalde.Kanlı bıçaklı düşman değillerdi o ayrı.Örnek bir Luffy vs Lucci olayı gibi.
 
Kaido'nun neresi balon adam aşırı güçlü.
Güçlü olmasına güçlü hatta zirve karakterlerden ama havada karada suda en güçlü canavar , teke tekte kaido kazanır vs laflarının arkasını dolduramadı tayfası şu zamana kadar gördüğümüz yonko tayfaları içinde en zayıf performansı gösteren tayfa beyaz bıyık dünyanın en güçlü adamı lakabını gayet güzel taşıdı ama kaido sırıtıyor sorgulattırıyor o yüzden balondur .
 
O sahne çok ciddi olduklarını göstermek için değil miydi ? Yani eğleniyorlar desen öyle epik bir sahne çizmezsin herhalde.Kanlı bıçaklı düşman değillerdi o ayrı.Örnek bir Luffy vs Lucci olayı gibi.
Hangi sahne öfkelendiği sahnede WB kızıyor. Diğer sahnede güçlerini birbirlerine karşı dengeli kullanıyorlar tamamen bir tartma üzerine. Savaşın bir Lucci vs Luffy gibi olmadığı da aldıkları yaralardan anlaşılıyor.
 
Denizcilerde rutbe sistemi var savas gucu olarakta en yuksekte amiraller ve filo amirali var agirliklari belli ama direkt kendilerine bagli ordulari yok ve bireysel olarakta dunyanin adami lakabini alamazsin .
Not: Kaido tayfasindan tut donuna kadar serinin en buyuk balonudur o kadar bolume ve kanita ragmen tek bir panel uzerinden kaido ovup garp gommekte cok komik bir olay.
Garp'a kılıf bulmaya çalışmayalım bu kadar. Asıl komik gözüken bu. Adamın her şeyine bir bahane bulmaya başladınız. Yakında Kılıf Garp diyecem bu puskevit artığına az kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık