Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Flashback verildiğinde Garp ve Sengokunun Rogerı yakalamaya gittiği bir sahne vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Rogerı yakalamak için hırs yapmışlar.Yani bu adamlar denizci hükumet karşıtı herkese düşmanlar fakat gel görki bu adamlar gerçeğin hakkını da verirler. Karakterleri sağlam bir kere. Ayrıca Xebec olayında Sengoku yokmuş yani bilmiyor olabilir.
Rocks'ın nasıl kurulduğunu biliyor olmalı. Anlattıkları yalan değilse Xebec psikopatın teki çünkü Sengoku birbirlerini bile öldürdüklerini söylüyor.
 
Kaido bildiğin dalgasını geçiyor. Yenilmez bu adam. İstese o hızı ile alayını alırdı. Adam eğlencesine takılıyor. Zaten diyor güçlerini görmek istiyorum diye.
Senin bu lafın bana Serena Williams vs Maria Sharapova’yı hatırlattı. Amerikalı Rus’u çok küçümsüyor sonra gerçeği fark ettiğinde artık çok geç oluyor, kaido olayı da tamamen böyle olacak kendine o kadar çok güveniyor ki, yumruk yiyince gülüyor herif, gerçeği fark ettiğinde adam akıllı atak yapacak dermanı kalmayacak. Ve düşecek.
 
Kaido nun hala ciddiye geçtiği durumu görmedik.Adam hala goy goy peşinde.Hayvanat süper güçlü olmasını geçtim birde süper hızlı çıktı.Kum torbası modundan çıksada görsek.
Serinin en güçlüsü o şuan,ona denk bir kaç kişi vardır yaşayan,normal yani böyle olması.

Seri sonunda değiliz ama Luffy şimdiden en güçlü ile kapışıyor.

Seri sonunda da herkesi aşmış bir Teach olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık