Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu red rock sahnesini birebir tahmin etmiştim. K. Hakimi kullanarak bence
Luffy ve Zoro vs Kaidou olabilir. Diğer Tarafta ise Law, Kid ve killer vs mom olur. Sanji illa bir şova girer. Queen üzerinden olabilir bu.
En son höfür höfür soluyan Kid ve Luffy ayakta kalmış Kaidou ve Mom karşısında sahnesini 15 bölüm önceden haber veriyorum sizlere kıymetini bilin.
Arc Sonu ise Dragon patates olabilir.
 
King ittirince nişan yüzüğü olacağım diye korkuyor adam neyin tankı keko? Ha hiçbir şey yapmasa bile gelsin Killer'ın yerinde dursun daha çok yakışır oraya
Yaw suitsiz Bm tankladı adam. Hemide gelişine....... King kısmı biraz komediydi. Günün sonunda ölür dedikleri durumdan çiziksiz çıktı. Magmadan bile etkilenebileceğini düşünmemeye başladım. Mhhhhhhhhhhhh
 
Yonkoular bu 5'liyi dağıtacak gençler bunu sağır sultan dahi biliyor.

Sanji reis yine nokta atışı kilitleri açacak bir hamle yapar haterların gözünü yaşlı bırakır yine merak etmeyin sevgili Sanji fanları xd Bu arc tüm karakterlerin vs bakımından tatmin edileceği bir Arc olacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum. Ama vs açısından pek ümidim yok gibi.
 
Bigmom ben izleyeceğim dedi. İlk başta 1 vs 5 olacak. Kaidoya bizimkiler de kınlar gibi hasar verecek. Sonra kaido şov yapacak gene. Luffyden g3 red rock gatling bekliyoruz.
 
Bana Bm'ı tutması, 2 komutan tutmasından daha yararlı geliyor. Bir de ittifak tarafında komutan tutabilecek bir sürü adam varken, yonkou tutacak doğru düzgün adam olmaması da cabası. He bir de Marco yukarı çıkarsa diğerlerine heal basma durumu da olabilir. :bilmem:
Bu dediklerin güzel şeyler ama öteki türlü de harcanmış olmuyor bence. ''Harcanmak'' kısmına takıldım ben.
Yonkou tutmaya ya da tanklamaya gelince... Marco saldırıları bloklayacak ve diğerleri dövecek gibi bir senaryo leş ötesi olurdu zaten. İllaki hepsi çarpışmak ve darbe almak zorunda kalacaklar. Dövüşmek böyle bir şey. Öteki türlü herkes kapışır. Ne de olsa hasar almıyorsun. İyileştirme kısmına katılıyorum ve bekliyorum böyle bir şey.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık