Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 Aralık akşamı sanki bir rüya gördüm. Şimdiye kadar sanki bir rüya gibi geliyor. Bir üye foruma, spoiler konusuna bu foruma nasıl sahte spoiler verir? Hangi vicdan? Hangi VİCDANNNNNNNNNNN??

Biz forumda nasıl yorum yapacaz, nasıl tartışıcaz diye düşünürken? Sevdiğimiz karakteri nasıl savunacağız, sevmediğimizi nasıl gömeceğiz diye düşünürken?

Psikolojim bozuldu.

Biz forumda yorum yapmaya çalışırken, spoiler yorumlamaya çalışırken, gelen her spoilerı kabul ederken sahte spoiler yemişiz haberimiz yok.

SINIRSIZ BAN!! SINIRSIZ BANN!! SINIRSIZ BAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciddi olmadığının farkındayım ama
Sorduğum soruyla o mesajımın doğruluğu hakkında bir paralellik yok :d
 
Savaşın boyutu Kaido'nun büyük ihtimal melez formuyla başka boyuta taşınacak o sıra da Luffy yeni g4 ve ya g5 ya da uyanış ile karşılık verecek. Ama gösterilen şu ki Luffy aralarından düz haliyle hızlıca sıyrılıp gidiyor sonra da red rock ile Kaido'ya sağlam ayar veriyor.

Bizim çocuk olmuş.:D Hep savundum Luffy o hapis olayları ve yeni hakiden sonra g4'süz sağ kol seviyesi olmuştur diye. Daha fazlası olmuş gibi duruyor. Bir sağ kol bunları yapabilir miydi düşünmek lazım.
Ray yapardı, Marco ve Beckman de yapsa şaşırmazdım. xd
 
Law tam support karakter.Umarım oda görmediğimiz dönemde güç artışı almıştır.En merak ettiğim Kid ne yapacak.Tek 2-3 metal çektiğini gördük artık bir icraatını görürüz önümüzdeki sayılarda.
 
1. Luffy yeni teknikte ryou kullanmasa bu sonu alabilir miydi? Tabii ki hakili çakıyor hamsiler kralına

2. Oda sahneleri daha etkileyici göstermek için yıllardır, hatta en baştan beri, boyutlarla ve şekil şemallerle oynamayı seviyor. Yani kidin biriktirdikleri nerde diye kafa yormayın boşuna

3. Big momun gözlerindeki korkuyu bir tek ben mi gördüm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık