Lance_Dragnote redon mu?Fake'lik bişey yok ortada bölüm raw halinden iyi temizlenmemiş ve kalitesi kötü redon bizzat kendi paylaştı bölümü.
Lance_Dragnote redon mu?Fake'lik bişey yok ortada bölüm raw halinden iyi temizlenmemiş ve kalitesi kötü redon bizzat kendi paylaştı bölümü.
Bro, sol elinde de devamlılık hatası var. Hapisteyken eline el koyulmuştu, sonradan almadı da. Dediğim gibi Oda'nın devamlılık hatası da olabilir ama.Koskocaman kol sayfayı kaplamasın diye çizmemiştir. Saldıracağı zaman tekrar büyütür, etrafa saklamıştır Kid, o metalleri.
Prometheusda geçen bölüm devdi, şimdi ufalmış.Çizimler fake olabilir, çünkü Kid'in eli eski metal eli. Ona sahip olmaması lazım.
Burada Kid sahte kostümden giyiyordu ya o konuda sıkıntı yok.Kid'in pantolon da değişmiş. Çizimler sanırım fake arkadaşlar.
Queen kesin gibi işte. Suit vs Queen'in icatları. Tayfadaki her karakteri memnun edecektir.Var tabii. Supernova paneli o panel. O yüzden takmıyorum zaten. Ama bu demek değil ki Sanji güçsüz , acayip saçma bir çıkarım olur bana kalırsa
Gelecek bölüm Kid'in şovu için saklıyor olabilir Oda.Kid in topladığı hurdalar nerede?
Bilmiyorum öyle bi söylenti var wg de aslı var mı yok mu bi fikrim yok.Lance_Dragnote redon mu?