Tüyler diken diken.
Fena gaza da geldim.
Fena gaza da geldim.
Hayaline ulaştıktan sonra diyor. Roger hayaline ulaştıktan sonra benim hatırladığım iki şey yaptı; çocuk yapmak için arayışa girdi ve en sonunda da denizcilere teslim oldu. Buradan bir ipucu çıkabilir.Acaba Joy Boy mu olacam dediler. Ya da eğlence anlamına gelecek şekilde bir şeyler. Bu Ace'in söylerken gülme demesi için uyarmasına da uyar.
Ben de böyle düşünüyorum. Zamanında Luffy bu lafı Rayleigh’e söylediğinde, Rayleigh karşısında Roger’ı görmüş kadar olmuştu.En özgür kişi olacağım demişlerdir.
Cicikleri sağlam... Bide 3-4 sene geçti onun üzerinden. Kendisini geliştirmiştir. Daha gelişir hem.Jinbe ve Ace'e denk birinden bahsediyoruz yahu neresi sağlam?
Bizim en hoş tarafımız ne biliyor musun insanlar eğlenirken konuyu fazla uzatmıyoruz hadi biraz eğlen, eğlence çocuğu seniBen öyle şeylere pek üzülmem ya nasılsa devran bizim Takılanlara söylersin bunu.
Hem beş seneyi sen dedin.
Sıralarını bekliyorlar. HEr bölüm bir tanesine yer verir, ODa tasarruflu bir birey. Hemen kullanmaz elindeki malzemeyi.Agam Luffy karizma kasarken diğerleri ne yapıyor?