İyi like almış keşke ben atsaydımFransız bir arkadaş bölümde şöyle bir sahne olduğunu savunuyor. Kesin olmamak ile beraber şöyle bir çizim;
Hazır sen de uykuluyken
İyi like almış keşke ben atsaydımFransız bir arkadaş bölümde şöyle bir sahne olduğunu savunuyor. Kesin olmamak ile beraber şöyle bir çizim;
Spoiler konusunda ve fotoğraf konusunda iyi tepkime toplanıyor.İyi like almış keşke ben atsaydım
Hazır sen de uykuluyken
Ücretsiz derken ? Yani bildiğin bedava satın alabilecek miyiz internetten yoksa sadece japonyada mı ?Ocak 11'e kadar 1-71 volume ücretsiz olacakmış
Hayır satın alınmayla alakalı değil. Ocak 11'e kadar ücretsiz görüntülenebilecek resmi olarak.Ücretsiz derken ? Yani bildiğin bedava satın alabilecek miyiz internetten yoksa sadece japonyada mı ?
Bir an umutlanmıştım teşekkürler.Hayır satın alınmayla alakalı değil. Ocak 11'e kadar ücretsiz görüntülenebilecek resmi olarak.
Oh hayır mekanın sahibi geri geliyor. Kesinlikle ikinci bir "vivre kartta" yazıyor dalgasına hazır değilim.Vivre Kartlar yayınlanacakmış.
Evet bir haftalıktı. En geç haftaya cuma bölümün tamamı yayınlanacak.Bu manga arası bir haftalıktı değilmi?