Ne acısı yahu Luffy reyiz iliğimize kadar yeniledi bizi.Kaç bölümdür bu acı içinde ukte kaldı ama Luffyden kan alacaklar olum Çok kaptırma kendini.
Ne acısı yahu Luffy reyiz iliğimize kadar yeniledi bizi.Kaç bölümdür bu acı içinde ukte kaldı ama Luffyden kan alacaklar olum Çok kaptırma kendini.
Şu an ikisi de sallamıyor Luffy'i.Yine ciddiye almama mevzusu.Birbirlerine girişir gibi Luffy ile dövüştüklerinde o zaman ak koyun kara koyun belli olacak.Tabii sadece Kaido yapar senaryoyu öyle ayarlar.Luffy az daha tek atıyordu.
Türkçesini indir.Yavaş yavaş okuyordum , sayfa açılmadı neden
Adam arkalarına geçti bir anda yumruğu koydu malak gibi etti ikisini de. Bu bile yeter. Sonra dayak yemesi önemli değil. Benim 1-2 yıldır savunduğum şeyler açısından iyiydi. G4'süz en az sağ kol level olması gerekiyor diyorum görünüşe göre olmuş gibi duruyor. Şunu yaparken çoğu sağ kolu hayal edemiyorum.Şu an ikisi de sallamıyor Luffy'i.Yine ciddiye almama mevzusu.Birbirlerine girişir gibi Luffy ile dövüştüklerinde o zaman ak koyun kara koyun belli olacak.Tabii sadece Kaido yapar senaryoyu öyle ayarlar.
Hemen hemen aynı anda çıktılar zaten ya.Bişi dicem. Luffy gelene kadar Yonkoularla diğer 4 lü bakışmışlar mı?
Mümkün değil hiçbiri yapamaz.Adam arkalarına geçti bir anda yumruğu koydu malak gibi etti ikisini de. Bu bile yeter. Sonra dayak yemesi önemli değil. Benim 1-2 yıldır savunduğum şeyler açısından iyiydi. G4'süz en az sağ kol level olması gerekiyor diyorum görünüşe göre olmuş gibi duruyor. Şunu yaparken çoğu sağ kolu hayal edemiyorum.
Yok yav Law oturmuş hepsi poz kesiyor falan.Hemen hemen aynı anda çıktılar zaten ya.