Bişi dicem. Luffy gelene kadar Yonkoularla diğer 4 lü bakışmışlar mı?
Çizimler kötü biraz bu bölümde. :/Ağızla burun arasındaki boşluğu çok bırakınca karakter mal gibi duruyor Oda bunu çok yapıyor gülümsetirken karakterleri.
Luffy'i beklemişler öyle oturarak.Bişi dicem. Luffy gelene kadar Yonkoularla diğer 4 lü bakışmışlar mı?
Diğerleri: Birisi daha gelecekti de bekleme şansımız var mı acaba?Bişi dicem. Luffy gelene kadar Yonkoularla diğer 4 lü bakışmışlar mı?
Kid: BakışalımBişi dicem. Luffy gelene kadar Yonkoularla diğer 4 lü bakışmışlar mı?
Marco sahnesini kötü çizmiş bence onun haricinde çizim normal be. Zaten dövüş falan yok öyle aman aman çizim gerektiren birşey yok yani değil mi :/Çizimler kötü biraz bu bölümde. :/
Marcoya vuramayan Queen, Katakuriye de vuramaz benceBiri sordurdu galiba anladım. Selam söyle. xD Evet denk olacağını düşünüyorum güçlü mü bilmem hala olabilir.
Bölümü şimdi okuyacağım okumadan yazayım ama.Marco sahnesinde adamın yeteneğine şaşırıp afallıyorlar.Çok fazla da büyütmemek lazım.Tamam Marco çok güçlü ama diğerlerini öyle ahım şahım ezecek birşey yok.Alevler bunları kavrıyor galiba nasıl tutuyor diye anlayamıyorlar mevzuyu.Marco hakkında bilgileri azmış demek.
Gözlerinin içine bakmayın o zaman saldırmazlar.Kid: Bakışalım
Kaido: Olur bakışırız.
Killer: Ben de geldim ben de bakacam.
Law: Bensiz bakış mı olur
Bigmom: Kime bakıyorsunuz siz bana mı
Zoro: Benim neyim eksik bir kere en iyi ben bakarım.