Bir sonraki sayı anılara dalmayı bırakıp çatıya çıksa iyi olacak. Yoksa luffy reis ortada yonkou bırakmayacak.Yamato aşkımmmmhhmmmhhhh seni de unutmadm bi tanem. Mükemmelsin
Bir sonraki sayı anılara dalmayı bırakıp çatıya çıksa iyi olacak. Yoksa luffy reis ortada yonkou bırakmayacak.Yamato aşkımmmmhhmmmhhhh seni de unutmadm bi tanem. Mükemmelsin
Ben daha çok Luffy ya da Zoro ölür, Law onlar için kendini feda eder diye düşünüyorum. Gerçi Law Zoro'nun ölmesine çok da üzülmez o yüzden Luffy gidiciLaw kesin gidici ya , biz o meyvenin o özelliğini kesin göreceğiz , boşuna bahsedilmedi.
Doflamingo o özelliğin Reverie'deki hazineyle beraber Dünya'yı yönetecek kadar mükemmel bir özellik olduğunu söylemişti. O hazineyi öğreneceğiz sonuçta , ucu açık kalmaz bunun.
Zaten Drake ile Hawkins konuşurken birisi hakkında yarın hayatta kalma oranının %1 veya 3'ten az olduğunu söylenilmişti ve bu kişi bir erkekti.
Law'dır büyük ihtimalle.
Öleceği varsa da sen söyleme sen kınlara da ölecekler dedin aha sonuç ortadaLaw kesin gidici ya , biz o meyvenin o özelliğini kesin göreceğiz , boşuna bahsedilmedi.
Doflamingo o özelliğin Reverie'deki hazineyle beraber Dünya'yı yönetecek kadar mükemmel bir özellik olduğunu söylemişti. O hazineyi öğreneceğiz sonuçta , ucu açık kalmaz bunun.
Zaten Drake ile Hawkins konuşurken birisi hakkında yarın hayatta kalma oranının %1 veya 3'ten az olduğunu söylenilmişti ve bu kişi bir erkekti.
Law'dır büyük ihtimalle.
Oda o kadar büyük adam ki, sigaranın zararlarını anlatmak için böyle bir yola bile başvurmuş. Kamu spotu gibi adam yemin ediyorum.Daha fazla dayanamayacağım... Sanırım bende ağlayacağım...
Vallahi ya... Hepimiz 10 krş versek her türlü çıkardı parası... :/
Yani Wano'da istemediğimiz kadar çok doktor var.Ben daha çok Luffy ya da Zoro ölür, Law onlar için kendini feda eder diye düşünüyorum. Gerçi Law Zoro'nun ölmesine çok da üzülmez o yüzden Luffy gidici
Law doğa ölecekken Luffy kurtarınca krallığı kabullendi.Vay vay vay, çok iyi bölüm. Uzun aradan sonra yorum yazdırdı Şu çıkıştan sonra gelip diğer bebiş novalar Kaido veya BM'a zarar verirse çok komik olur. Law BM Arcta luffynin krallığını kabullenmişti, anlaşılan burda da Kid kardeş müttefik korsanların altına girecek.
İlk 5 sayfada açıp okuduk zaten, çok geç. #KuroroKendiniBanlasınHEY SEN! SPOİLER OKUMAYAN ARKADAŞ! ÇEVİRİDE BİRKAÇ EKSİK SAYFA VARMIŞ. İSTERSEN ONLARI BEKLEYEBİLİRSİN. ONLAR GELİNCE BU YAZI KALKACAK.