Yalnız bu işin sonu supernovalardan birinin ölmesiyle sonuçlanabilir. Law'ın meyvesinin özelliği kullanılacaksa bu savaşta kullanılır.
Bu da mı gol değil beYamato'nun vivre card ile sırıttığı sayfa da yok.
77 idi, 23 milyon eksik.Sanji'nin ödülü ne kadar azdı 100'den süper novalığı ne kadar farkla kaçırdı merak ediyorum. 10luk bir farkla şuanda çatıda olabilirdi çünkü.
23 milyon galiba.Sanji'nin ödülü ne kadar azdı 100'den süper novalığı ne kadar farkla kaçırdı merak ediyorum. 10luk bir farkla şuanda çatıda olabilirdi çünkü.
2v5ten önce bir sayfa var Yamatolu, bir de 2 tane yatan kinlar ve Luffye arkadan saldıran Kaido var. 3 tane sanırımAynen kınların yattığı sahne yok.
Yirmi sene sonra güçlü korsanlar gelecek diyordu ya, onlardan birisinin Ace olmasını umuyordum diyordu. Temsilen gelse hoş olur.
77 idi o sıralar. 23 milyonluk fark vardı yani Arlong+Alvida falan ki o zamanlar orta seviye karakterler için 23 milyonluk fark az değildi. Sanji'nin ödülünün 3 te 1 i kadar işte.Sanji'nin ödülü ne kadar azdı 100'den süper novalığı ne kadar farkla kaçırdı merak ediyorum. 10luk bir farkla şuanda çatıda olabilirdi çünkü.