Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

One Piece satışta zirvesini MF zamanı görmüştü. O da 31 bölüm sadece. Wano şimdiden MF'yi katladı bölüm olarak. Umarım bu son karşılaşma olur Kaido ve Big Meme ile. Savaş yine ertelenirse vay halimize. Oda derinlik katacağım derken 10-20 yıldır beklenen karakterlere 1-2 bölüm ancak düşecek ileride iyi ihtimal.

Düşünsenize , 20 yıldır adam yonkouların muazzam bir lig olduğundan bahsediyor , ''Luffy bu savaşı nasıl kazanacak hiçbir fikrim yok.'' bile demiş ama bu arc iki yonkou birden düşecek :D Plot Armorun canı cehenneme , seri zaten bitmesinin gerektiği zamanı çoktan geçti , şimdi olayları hızlandıracağım diye salak salak işler yapıyor , off-panelde Jack'in inmesi , Usopp ile Nami'nin off panelde ulti page one ile kapışması... Ya kısa bir seri yapacaktın ya da böylesine uzattığın bir seriyi bir anda 4.5 yıl gibi inanılmaz bir sayı ile bitirmeyi planlamayacaktın.
 
neye itiraz ediyorsunuz ya oturun izleyin keyfinize bakın işte.. bitse daha mı iyi olacak.. zaten tarih vermiş adam.. yonko luk bir bok değil anlayın.. her arc bir tık üst ligi görüyoruz ve yeni şeyler.. IM SAMA SI var groseiler var teach var amiraller var kutsal ejderler var var oğlu var ... niye bu kadar kasıyorsunuz.. yonko nedir savaşırsın biter.. adamın karının derdi yol ponegfisii .. baksana.. ama istenilen bu değil okuyucu daha derin daha derin bilgiler istiyor bende istiyorum tam 12 yıldır okuyorum bu melet şeyi .. ne sanıyorsunuz siz hııı ne sanıyorsunuz :D :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık