Teach'in karşısında meyve kullanamayabilir. Ama dediğin gibi vursa manidar olur.Red Phoenix olur muhtemelen de benim ki Marco fanlığı.
Red Phoenix Teach'e vurulsa keşke. Manidar olur.
Teach'in karşısında meyve kullanamayabilir. Ama dediğin gibi vursa manidar olur.Red Phoenix olur muhtemelen de benim ki Marco fanlığı.
Red Phoenix Teach'e vurulsa keşke. Manidar olur.
Meyvesini uyandırdığında kırmızı anka kuşu olur belki.Arsız gibi iyileşeceğine kıpkırmızı alevlere sahip olsaydı da serideki en yakıcı ateş Marco'da olsaydı keşke.
Öyle saçma düşüncelerim yok zaten. Sadece arkadaş forumda çok gergin görüyorum ondan takma dedim. Uyarıları takma manasında değil. Her şeye aşırı takılma gibisindenBen o anlamı çıkardım kusura bakma. Senin yorumlarını okuyorum. O kadar anlaşılmaz yazdığını görmedim. Nokta ya da virgül can sıkıntısından uydurulmuş şekiller değil ama.
Takmıyor zaten "Anlamıyor musun böyle?" diyor.Öyle saçma düşüncelerim yok zaten. Sadece arkadaş forumda çok gergin görüyorum ondan takma dedim. Uyarıları takma manasında değil. Her şeye aşırı takılma gibisinden
Öyle bir uyanma yok dostum bu kadar büyük bir değişim bir tek Kaido'da gerçekleşmiştir o da küloçu japon destanı diye işte :/ Normal hali en muazzam iyileşme uyanışlı hali en yakıcı alev falan derse mangaka Marco'yu KK yapalım bari ziyan olmasın.Meyvesini uyandırdığında kırmızı anka kuşu olur belki.
Öyle bir teori vardı. Marco uyanış açacak. Amaterasu gibi siyah alevleri olacak vs diye. Ama o da çok uçuk olurdu zaten.Meyvesini uyandırdığında kırmızı anka kuşu olur belki.
1000. manga'da 4 Ocakta geliyorduHayır.Resmi bölüm 15 Ocak'ta geliyor.
Teşekkürler.Wano acilisi bi de usoppun sabaodyde mantara bastigi ve R9binin onu acikladigi sahne.