Kafes vol 2 ye hazır değilim ben:dTamanın skill sadece smilelara yarıyordur. Çünkü onlarda dönüşüm yok hep hayvanlar.
Kaido zaten %50 sinde değil mi o kadar ada uçuruyor.
Moria olmasa gideri var senaryonun.
Kafes vol 2 ye hazır değilim ben:dTamanın skill sadece smilelara yarıyordur. Çünkü onlarda dönüşüm yok hep hayvanlar.
Kaido zaten %50 sinde değil mi o kadar ada uçuruyor.
Moria olmasa gideri var senaryonun.
Kısmen evet, aura farklılığı var gibi ama. MF'de bitap ve güçsüz halde Ace'i kurtarmak için yırtınan bir Luffy vardı, şu anda kendinden emin ve çaresiz durmuyor. Hatta MF'de bir kütük atıp sanırım şaşırtmaca amaçlı bir saldırı yapıp arkalarına zıplıyordu diye hatırlıyorum. Burada herkes şok, "ne yapıyor lan bu" modu sanki.3 amiralin arkadasindan da böyle geçmeye çalışmıştı sanırım. Kizaru tekmeliyordu orada
Ben de benzer duygulardayım fakat Coby sanki Luffy'nin iyi bir destekçisi olacakmış gibi geliyor bana. Başta Akainu olmak üzere, Marine'nin oluşum sebebini sorgulayıp, yanlış bulduğu çok kez gösterildi.Bu arc da coby hero ilan ediliyormuş, önce Garp rock’s olayınlarında, daha sonra da öğrencisi neden olmasın ki
Bu arc onu burada görmeyi çok istiyorum açıkçası güç olarak, haki olarak ne kadar kendini geliştirmiş görmüş oluruz. Luffy’nin en güçlü düşmanlarından birisi olacağını düşünüyorum hatta bunu enies lobyde zoro da söylemişti.
Coby Amazon Lily’e gidiyordu en son. Wano’ya gelmesi imkansız gibi.Bu arc da coby hero ilan ediliyormuş, önce Garp rock’s olayınlarında, daha sonra da öğrencisi neden olmasın ki
Bu arc onu burada görmeyi çok istiyorum açıkçası güç olarak, haki olarak ne kadar kendini geliştirmiş görmüş oluruz. Luffy’nin en güçlü düşmanlarından birisi olacağını düşünüyorum hatta bunu enies lobyde zoro da söylemişti.
Hancock'la Luffy'i çekiştirip, hayranlıklarını pekiştirmişler midir? Ben dövüştüklerini düşünmüyorum, bir şekilde Luffy zaafları gündeme gelir, sonra ikisi de salya sümük.Coby Amazon Lily’e gidiyordu en son. Wano’ya gelmesi imkansız gibi.
Dragon denizcileri devirmeyecek ki XDDenizcilerin devrileceği büyük savaşta en büyük rolü yine Luffy oynayacak. Sanmıyorum ki Dragon veya x kişisi Luffy kadar ön plana çıkabilsin.