Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylemleri ve kronolojilerini doğru okuyamamışsın Alpa:

1- Bölümde netleşen bir diğer şey, Luffy'nin yerinin supernovalar içinde bile ayrı olduğu. Söylemeye gerek duymuyorum, çünkü ayan beyan ortada.

2- Üstteki maddede nasıl Luffy diğer herkesten öndeyse, Zoro da Killer'dan önde. Nesi çelişiyor? Zoro'dan tek yemesi o zamanlar elimizdeki tek veriydi. Zoro'yu övmek gayet doğaldı. Üstelik Zoro anca Killer eder diyenlere güzel bir cevaptı. O yüzden bu kadar yükselmiştim şahsen. Şu an ise Oda Killer'a iade-i itibar yaptı. Ne diyelim, yeri burasıymış Oda kendis koydu.

3- Yani ben Luffy'ye her zaman hakkını verdim. Kusura bakma ama safsatalar sıralamışsın. Luffy Killer'a vursa yarısı boşa gider. Sen kalkmışsın Killer ve Luffy yakın güçtedir demişim gibi cevap yazıyorsun. Oda bu isimleri ayrı tuttu demek Killer, Luffy'ye yakın güçtedir demek değil.

Bak tane tane anlatıyorum:
- Supernovaların bu nesil içinde ayrı bir yeri var. Bu hepsi yakın güçte demek değil. Bu neslin geri kalanlarından açık ve net bir şekilde önde demek.
- Luffy bu grubun arasında da açık ve net bir şekilde ön plana çıkan isim.
- Ben kıyası Luffy ve Zoro bağlamında yapmadım ama ona da değineceğim.
- İlk maddede belirttiğim gibi, Supernova olan Zoro ve olmayan Sanji arasında yapıldı bu fark.

oda bu afedersin ama sıçıp sıvaması çok normal o yüzden bu seri ile ilgili kesin bir yorum yapamıyorsun en baba adamı geldi bir bölümde yerin dibine soktu okuyucu kitlede wb yi taşladı. Oda her şeyi anlık yapıyor kafasına o an ne estiyse. Boşver eskiyi diyor. Ben seriyi artık çok ciddiye alamıyorum. İhtiyar bizim oğlana sözde yeni haki öğretmiş o da hemen çözdü işi mesela hiç gerek yoktu göz açıp kapayıncaya kadar luffy bunu yapabilirdi zaten. Ana karakter için öğrenme zamanı çok hızlı işliyor ama seri yavaş enteresan bir durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık