Mazur gör reis birazcık coşayım yaYok artık daha neler. Adam dünyanın en güçlü adamından ardı ardına deprem yiyor la. Abartmayın.
Mazur gör reis birazcık coşayım yaYok artık daha neler. Adam dünyanın en güçlü adamından ardı ardına deprem yiyor la. Abartmayın.
Spekülasyon yapma laBolum cevrilmekten cok Redon'un spoilerina uydurulmus gibi geldi bana.
Luffy şu yumruğu Akainuyu atsa ahh elim yandı diye çığlık atar.Şu yumruğu Akainu yese yıldızları sayar.
Aynen Yamato'nun dediği en güçlü korsan jenerasyonu içinde Sanji yok gibi görünüyor şu an.Sanji'ye bir darbe daha...Arkadaş Oda, Yamato'nun anlattığı beklenen yeni jenerasyon ve novaları bildiğin bağlamış, öngörüde de bundan korkmuştum ne yazık ki Sanji'yi almadı o topun içine. Bu bölüm malumun ilanı olmuş.
Bu yorumun ss ini alıyorum. Akainu Red Rock yese senin ateşin benim magmamı yaktı diye kaçacak delik arar.Akainu, depreme kafa atan adam. Kalkar bi cacık olmaz. Yonkolar ile kıyaslamayın.
Reis Wano sonunda huff huff'lasam mı yoksa pafu pafulasam mı diye bakmış.Ulan hangi kılıçla kessem acaba daha güzel fbbf
Luffy şu yumruğu Akainuyu atsa ahh elim yandı diye çığlık atar.