Kesin eminim o liste çok değişir.Emin misin
![]()
One Piece Chapter Release Schedule for 2020 | Clay Stage
One Piece Weekly Schedule for 2020 As we did a year ago, we decided to create a calendar with the One Piece chapter release dates and breaks for 2020. The only official dates available at this time are the Weekly Shōnen Jump release until November, so the magazine’s breaks until the end of the...claystage.com
Hiç alakası yok. Oda, Luffy'yi itin bir tarafına sokup çıkarıp duran birisi. Nasıl fanlık bu böyle?1000. Bölümü Luffy'den başkasına salmaz bence ya. Oda büyük Luffy fanı.
İyi bayramlar Sayın Dr. HilulukMerhaba Mr. Sensey, iyi bayramlar.
Bence bu sahneyi(Momo) eski Toei yapsaydı etkileyici olabilirdi. Nami'nin kendini bıçaklama sahnesi benzeri bir havada yapılsaydı etkileyici olurdu.Mangada ben de o kadar fazla etkilenmedim, Oda eski formunda değil bu konuda.
2 yıl aradan sonra batırmadığı tek şey LuffyHiç alakası yok. Oda, Luffy'yi itin bir tarafına sokup çıkarıp duran birisi. Nasıl fanlık bu böyle?
BAA'dan başlayarak devamında PH'da falan onca şey var rezil ettiği. En son Apoo'nun ses darbesi var. Ana karakter değil de resmen yan karakter muamelesi yapıyor her ark adama.2 yıl aradan sonra batırmadığı tek şey Luffy
Yav her arc mutlaka dayağını yiyor çocuk. Neresi luffy fanı??1000. Bölümü Luffy'den başkasına salmaz bence ya. Oda büyük Luffy fanı.
Balık Adam adasında rezil etti haklısın. Ph'da olaylar bence farklı. Orada rezillik bir durum görmüyorum. Güçlerini bilmediği için Sezar'dan dayak yediydi.BAA'dan başlayarak devamında PH'da falan onca şey var rezil ettiği. En son Apoo'nun ses darbesi var. Ana karakter değil de resmen yan karakter muamelesi yapıyor her ark adama.
Dayak yemesi neyi değiştirir? Luffy istersen direkt Prime Roger seviyesiyle başlasın Yeni Dünya'ya? Bal gibi de Oda Luffy fanı. Adam sırf Luffy'e sahne çizcem diye tayfayı boşluyor. Bütün Yeni Dünya'yı Luffy'e adıyor.Yav her arc mutlaka dayağını yiyor çocuk. Neresi luffy fanı??