Zanka no Tachi..... Vaktinde o panelleri okurken bir tuhaf olmuştum. 2. takım çok görkemli duruyor.
Şöyle açıklayayım:@Starrk @Tony Stark @William cutting
Aklımda yamaji en güçlü diye kalmış, bankaisini çaldırmasa herkesin içinden geçecekti diye hatırlıyorum.Kendi demiyormuydu bin yıldır beni geçen shinigami yok diye, bide bin yıl önce bankasini tam açmış olsa Ywach çamak için beklemezdi diye düşünüyorum(bankaisini tam görüp çözmeden çalınmıyordu öyle hatırlıyorum).
Ben Bleach takip etmeyi bırakalı bayağı oluyor ama bu liste bana fazla hatalı geldi. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.Önceden 1.takım alır demişim hala aynı düşüncedeyim,
kafamdaki seviyeleri şu şekilde soldan sağa güç azalıyor.
Tanrısal varlıklar s dekiler.Hitsugaya'nın adult formu var, yaklaşmadan dondurabiliyor ve donduğunda tüm özellikleri onuyla birlikte donuyor.Byakuya saraya gitti oda aşırı güçlendi.Ben Bleach takip etmeyi bırakalı bayağı oluyor ama bu liste bana fazla hatalı geldi. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Öncelikle Toshiro ne ara Kyoraku, Urahara, Haschwalth seviyesine geldi? Bundan benim haberim yok sanırım.
Byakuya'da daha altta olmalı bence keza onun da Urahara seviyesinde olduğunu hiç hatırlamıyorum.
Lille Barro'yu Aizen'in yanına ve Ichibei'nin üstüne yazmışsın buna hiç anlam veremedim.
Barro, Ichibei'nin emrinde çalışan Nimaiya'dan tek yememiş miydi? Nasıl Ichibei'den güçlü oluyor? Ayrıca bu adam Kyoraku ile de kapıştı diye sanıyorum o kadar seviye farkı var mı aralarında? Çünkü Barro'yu bu kadar yükseğe yazanı ilk kez gördüm şu an.
Bu soruları cevaplarsan sevinirim aklıma takıldı çünkü.
Bir de S seviye ilk karakteri tanıyamadım o kimdi acaba?
Ichibei'nin hakkını yiyorsun. En az S seviye güçte birisi olmalı.Önceden 1.takım alır demişim hala aynı düşüncedeyim,
kafamdaki seviyeleri şu şekilde soldan sağa güç azalıyor.
Sanmıyorum dostum Barro o seviyede birisi değildi hatırladığım kadarıyla. Manga kesiti falan atabilir misin bununla alakalı?Tanrısal varlıklar s dekiler.Hitsugaya'nın adult formu var, yaklaşmadan dondurabiliyor ve donduğunda tüm özellikleri onuyla birlikte donuyor.Byakuya saraya gitti oda aşırı güçlendi.