Bende iki kere izledim ama bunu hiç düşünemedim tabiİkinci veya üçüncü izlemem bu :/
Bende iki kere izledim ama bunu hiç düşünemedim tabiİkinci veya üçüncü izlemem bu :/
Nerden çıkarıyorsunuz efendim !Lem. Kopyacı mısın sen?
Na buradan.Nerden çıkarıyorsunuz efendim !
The Greatest Showman
İzlediğin zaten serinin ikinci filmiydi. Üçüncü filmi çıkartmak isterlerse dersen o başka.Bunu duyduğuma sevindim.
Gerçi sonda cihazı kırdılar ama oyunu oynamanın yine bir yolunu bulurlar. Yeter ki 2. filmi çıkarmak istesinler. Her türlü senaryo yazılır.
Yok onu biliyorum tabii ki de. Vahşi ormanın devamı niteliğinde 2. film dedim.İzlediğin zaten serinin ikinci filmiydi. Üçüncü filmi çıkartmak isterlerse dersen o başka.
Beğenmediğin yanları?@NiTian ErXing usta o kadar övdün övdün, hiç olmamış Deadpool 2. İlk film bariz daha iyi.
Komedisi ilk film kadar iyi değildi. İlk filmin hikayesi biraz zayıftı bu da zayıf. Yok olmamış abi ya.Beğenmediğin yanları?
Filmde hikaye namına bir şey yok ama komediye laf ettirmem. 50'den fazla gönderme vardı çoğu da orijinal espriydi bana kalırsa. Komedisi ilkinden daha iyiydi yahu ilkinde ne vardı asıl?Komedisi ilk film kadar iyi değildi. İlk filmin hikayesi biraz zayıftı bu da zayıf. Yok olmamış abi ya.