Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İki Amiral vs. İki Sağ Kol (Meyveleri Değişirse)

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    114
Güçleri hakkında az buçuk fikir sahibi olduğumuz iki amiral ve iki sağkol arasında bir anket oluşturmak istedim. Bu dövüşte iki taraf birbirleriyle meyvelerini değiştirecek. Bu değişimi de dövüş stilleri birbirine yakan olan kişilerin arasında yapacağız. Katakuri magma meyvesine sahip olurken Akainu mochi meyvesinin gücüne sahip olacak. Sağlam tekmelere sahip Kizaru da anka gücüne sahip olurken Marco ışık logiasının sahibi olacak. Kizaru ve Marco'nun dövüş tarzı benziyor gibi, ikisi de sık tekme kullanan karakterler. Akainu ve Katakuri'nin de meyve kullanım biçimleri benziyordu. Buradaki mesele amirallerin o yüksek yıkım gücüne sahip meyveleri iki sağkoldayken neler olacağı. Meyvelerinin değişmesi dışında her karakterin tecrübesi, hakisi ve gücü sabit olup bu etkenler de dövüşü kafanızda canlandırmaya yardımcı olabilir.

Akainu(Mochi)-Kizaru(Anka) vs Katakuri(Magma)-Marco(Pika)
 
Marco'nun gücü düşmüş bu şekilde.Kata'nın gücü artmış Saka'nın ileri silahlanma sahibi olması sıkıntı.Eskisinden çok daha fazla zorlar Kata bu şekilde.Kizaru bu şekilde yener Marco'yu,Saka'nın silahlanması da baya iyi duruyordu o da alabilir.Alır muhtemelen amiral tarafı.
 
Katakuri'nin meyveye adaptasyonunu iyi olacağını düşünüyorum. Mochi'de yapamadıklarını magmada yapabilir ama magma Mochi'ye gore biraz agir olacagini dusundugumden saldiri hizi dusecektir gibi geliyor bana. Kizaru'nun picayi kaybetmesiyle beraber durum esitlenecektir.

Kizaru gibi gevşek bir karakterin anka meyvesine sahip olmasi Kizaru'yu biraz daha vurdumduymaz yapacaktir, bu da bir eksi olabilir.

Marco biraz daha ciddi dovuscu oldugu icin onun icin saldiri da buyuk bir arti olacaktir ama defansi dusecektir. Yiyecegi darbelerle kolay elenmesi muhtemel.

Akainu icinse saldiri hizi artacaktir ama bu sefer saldirinin kuvveti dusecektir. Mochi gibi bir kilit meyveyi nasil kullanacagina da bagli ama ben Katakuri gibi kullanamaz diyorun.

Kata tarafi da alabilir Amiraller tarafi da. %50 %50 diyecegim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık