Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB ‘i Kata , Rogeri Luffy gibi de düşünebilirsiniz , irade ve azim galip çıkar her zaman. Roger bu konu da Luffy gibi ölmeyene kadar devrilmez bir iradeye sahiptir .
Katılmıyorum. WB'yi yenip şuraya koyabilen biri olsa yıllar önce yapardı. GL'yi fetheder çok daha erkek KK olarak anılırdı. Madem bu kadar iradeli ve azimliydi yapaydı. Geçmişleri biraz daha açıklansın anlarız nasıl KK olmuş. WB o esnada ne yapıyordu bilmiyoruz.
 
Acımak değil de çocuktan dolayı dövüşmek istememe,zarar vermek istememe gibi düşün.Ama senin dediklerin daha havada kalan şeyler değil mi ? Kadına saygı duyuyor olabilir ama bir Sanji olduğunu da düşünmüyorum Roger'ın.Yani saygı duysa bile dövüşürdü.Hele pastası alındı diye ona acıması daha da havada kalıyor bence.
Bir de saygı duyduğuyla dövüşmemek saygısızlık bu adamların kültüründe.

Bence hasta olduğundan zan harcamadı. Grande Line'ı ikinci kere geçerken çalmış olmalı kitabeyi ve ikinci geçişte kimseyle uğraşmadığını düşünüyorum.
 

Üye silindi 1004

Bazen şeyden korkuyorum Oda, Roger’ı WB’yi döverken yenip çizse yayınlasa Beyazsakal fanlarının bunu bile kabul etmeyeceğinden. Bu sefer de o zaman neden Linlin’i de dövmedi diyecekler. Akainu boş konuşuyor onlara göre. Denklem basit Ace’in bu kadar kudurmasının sebebi Akainu’n gerçekleri söylemesi.
 

Üye silindi 1004

Squard idam edilecek olsa, Beyazsakal yine adamlarını toplayıp gider miydi sizce?
Karasakal’ın öldürdüğü filo komutanının değil intikamını Karasakal’ın peşinden adam göndermiyor Beyazsakal... Ace heyecanlı, öfkeli ve Karasakal kendi filosuna bağlı diye çıkıyor yola. Yani Beyazsakal net bir şekilde evlat kayırıyor. Squard için o kadar çaba göstermezdi. Ace gözdesiydi “Korsanlar Kralı” yapmak istediği evlat. Zaten burada da evlat kayırma söz konusu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık