Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 913: Tsuru İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins çöp gibi geldi bana. Wanonun vasıflı abilerini görsek bir an önce bu ne kafasına ot bağlayan içeri sızıyor...
 
Bu nereden çıktı?
Adam meyve+kart kombinasyonu ile dövüşüyor. Bu yüzden fiziksel kabiliyetlere ihtiyacı yok. Zaten kısa süreli dövüşte herif yerinden bike kıpırdamadı. Ne hız ne fiziksel güç beklemek pek doğru değil gibi gözüküyor.

Meyvesi için diyor ki "eğer 10 bebek varsa 10 kere ölebilirim"

Adamın meyvesi zaten hasar almamaya yönelik. Hasar almayan biri nasıl dayanıklı olabilir ? Adamın fiziksel olarak dayanıklı olması için mantıklı bir sebep yok anlayacağın.

Haki kısmına gelince bu da dövüş tarzıyla ilgili. Adam iyi kart seçtim diyor Zoro yarıp geçiyor. Zoro'nun gücünü kestiremiyor tam olarak. Ayrıca kartlara çok bağlı kaldığı ve güvendiği için gözlem hakiye ihtiyaç duymamış kendince. Zaten kartlara bakınca kartlar gercekleşecek bazı şeylerin olasılıklarını söylüyor. Ek olarak yakın dövüş kabiliyeti az olduğundan da gözlem haki pek gelişmemiş bence. Yakın dövüş tarzında dövüşen adamın en çok ihtiyac duyduğu haki türü gözlem ve silahlanmadır. Çünkü sana gelecek darbeyi görmezsen işin bitebilir. Ee bu adam nasılsa bebeklerim var diyip hasarı umursamıyor zaten :) Anlatabiliyor muyum ? Ee hasarı umursamayan adam silahlanma hakisini neden umursasın ? Bebekleri zaten "kullan at" işlevi görüyor.

Sonuç olarak hem dövüş tarzı hem meyvesinin çalışma mekanizması hem de kartları dolayısıyla Hawkins aynı Bege gibi ne douriki anlamında ne haki anlamında kendini geliştirmeye ihtiyaç duymamış biri :good:
 
Katakuri az mı b. haki kullandı? Luffy’nin bir defa bitti+ ikinci turu oldu ama Katakuri’nin bırak bitmeyi, azalma emaresi bile göstermedi. Bana tuhaf geliyor bunlar.
Tamam da Kata sadece saldırırken veya savunurken kullanıyor, ihtiyacı olduğunda musluğu açıyor. G4 ise her an kullanıyor, vanaların tamamı açık. Bana tutarsız gelen bir kısım yok. Biri sürekli açık, diğeri değil.
 
Slash Hawkins'e kadar gelirken bu adam niye mal gibi bekliyor önünde ? Zoro'nun attığı atak o kadar da hızlı değildir herhalde adam yoldan çekilir. Bu nasıl bir umursamazlıktır :artiz:


Eğer farklı yerlerden kesik almışlarsa dediğin gibidir, ilginç geldi bana o devasa kukla kesildi diye can gittiğine emindim :confused:

@Alpamis hiç aklıma gelmedi benim Zoro'nun saldırısı çok alakasız ve zorlama oluyor Zoro'nun saldırısı ile o canı verdiyse taa o mesafeden :bilmem:
Ya gözlem fakiri,ya zoro çok hızlı atıyor slashı ,bence zoro hızlı atıyor ama gözlemide iyi değil gibi,ikisi birden :D
 
Tamam da Kata sadece saldırırken veya savunurken kullanıyor, ihtiyacı olduğunda musluğu açıyor. G4 ise her an kullanıyor, vanaların tamamı açık. Bana tutarsız gelen bir kısım yok. Biri sürekli açık, diğeri değil.
Bu adamlar savaşıyor, öyle bir ben vurayım bir sen vur durumu yok. Her saniye birbirlerine vurmaya çalışıyorlar.

Ayrıca Kata son dövüş olduğu için örnek verdim. Genel olarak OP tarihinde Luffu’ye yaklaşabilen yok bu konuda.
 
Luffy daha yeni yeni hakiye hakim olurken,katakuri 48 yaşında adam.Haki kontrolünü daha iyi sağlaması ve orantılı kullanması oldukça doğal.Yeni dünyadayız,girmeden evvel buradaki herkesin birer canavar olduğu,burasının tamamen ayrı bir lig ve çaylaklar için bir cehennem olduğu anlatılıyordu.
O mantığa göre Kata’nın hakisi sonsuz olmalı. Luffy 10 dakikada haki doldurduğuna göre Kata dövüş içinde 10 dakika kullanmayıp tekrar doldurabilirse b.hakiyi istediği gibi kullanabilir. Valla aksi çıkana kadar bu durum Luffu’nin sıkışması için verilen bir durumdur. Ortaya başka bie örnek çıkarsa biz de o zaman kabul ederiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık