Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 913: Tsuru İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bir karede gözükmesine rağmen insanlardan daha fazla insanlık göstermiş. Luffy ve Zoro'yu takip edenlerin güçlü olup olmadıklarına bakmadan yardım etme derdinde. Adam adam.

Bir de düşünen adam heykelindeki gibi poz vermiş :D
Adam adam diye tutturmuşun da cinsiyetini biliyor muyuz acaba hayvansever kardeşim :D Ama kabul ediyorum çok sempatik bi karakter.
 
Söylendi mi bilmiyorum ama, Tsuru net Zoro'ya yürüyor. Hancock seviyesi değil ama net. Zoro fanları erkeğinize sahip çıkın, Wano'da hüpletecekler yoksa.
 
Buggy'nin Meyvesi kesme saldırısını algılayıp kendini bölüyorsa, hiçbir şekilde kesilmez.
Ben de meyve özelliği yüzünden olduğunu düşünüyorum zaten, aynı şekilde meyve özelliği sayesinde Hawkins' e de hakiyle de olsa hasır bebekleri bitmeden zarar verilemeyeceğini düşünüyorum.
 
Bölümü yeni okudum. Daha önce okuduğum yorumlar şimdi tuhaf geliyor. Öncelikle Zoro ani bir saldırının önüne atlıyor. Bu nedenle koka basamamış olabilir. Ayrıca çivileri kılıçlarıyla karşılamaya çalışıyor. Ki 2 çivi falan hariç karşılamış. Benim gördüğüm bir yüzünde, bir de kolunda vardı. Başka gören var mı? Onun dışında Zoro kuklasını falan rahatça ortadan yarıyor. Hawkins'e slashları da atıyor. 2 canını almış. Ben demiyorum ki Hawkins kolayca yenilir ama net bir şekilde Zoro'yu üstün çizmiş. Luffy zaten karışmıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık