Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru düzgün bakılacak olursa eğer uykuya dalmadan önce can ciğer kuzu sarması adamlar uyandıktan sonra kesilmiş halde duruyor ve etraflarında da Zoro var. Doğru düzgün bakılacak olursa kim olursa olsun Zoro'nun orada kılıçlarını bir tarafına monte etmek isteyeceğini anlar.
Zoro'yu dinlemeden bile mi? Vay arkadaş. Nakama harcamak bu kadar kolay demek.
 
Ee? Zoro da durumu açıklamaya çalışıyor, Luffy mal mal dalmaya devam edince çekerim emaneti sokarım şapkana diyor. Buradan Zoro'yu eleştirme cürretine giriyorsun ben onu anlamadım. O kadar alaksız ki Sanji meselesinden. Tam kepazelik :D
Yav ikisi de kaptanına saldırıyor birisi zorunda kaldığı için ki sonrasında pişman olup ağlıyor diğeri de pişmiş kelle gibi yoluna devam ediyor.
 
Senelerce Zoro fanlarına tehlikeli dendi fakat Sanji fanlarının yanında melekmiş bu insanlar.
Hiç uğraşma bu tartışma bile sanji’yi kötülerken çıktı :(
ilk kıvılcıma bak bakim kim atmış :)
Amerika gibisiniz la kıvılcımı at sonra yangını söndürüp ben kurtardım diyin :(
Bak ben iki taraftan birine haklı veya haksız demiyorum sadece kim ilk kötülemeye başladıysa o fan grubundan korkacaksın.
 
Bir yanda Luffy'nin kaptanlığını itibarını herkesten Luffyden bile daha çok düşünen Zoro, adam tayfa için kol bacak hayal her şeyden vazgeçiyor. Bir yanda bu benim davam aç kalın ne yaparsanız yapın dercesine ağlayarak karı gibi giden Sanji. Zoro bu tayfanın gerçek manada direğidir. KAPTANINA OLAN SAYGISINI KAYBEDEN BİR TAYFA ÇÖKMEYE MAHKUMDUR. Bu söz bile yeterli bence her şeyi açıklamak için.
 
Yav ikisi de kaptanına saldırıyor birisi zorunda kaldığı için ki sonrasında pişman olup ağlıyor diğeri de pişmiş kelle gibi yoluna devam ediyor.
İkisi de kaptanına saldırıyor, yanlış.

Sanji karaktersizi kendini savunmayan kaptanını dövüyor, Zoro kendisine inanmayan öldürmeye yönelik saldıran kaptanına karşılık veriyor, doğru.

Ciğer kalmadı.
 
Güzel ve çirkin kadın farkı çok güzel bir nokta aslında .

Güzelsen her boku yap düşmansan öldür , çirkinsen canın cehenneme .

Yön Değiştirme:
Enerjiyi gerçek nesneye değil, farklı nesnelere yönlendirip boşaltmaktır.
Ödünleme(Telafi): Bir alandaki eksikliği başka bir alanda abartılı yaşayıp giderme.


Bunlar ne diyebilirsin. Bunlar psikolojideki ''Ego savunma mekanizmaları''. Savunma mekanizmaları, engellenmeler ve çatışmalar sonucu bireyde oluşan kaygıları, gerilim ve huzursuzlukları bir dereceye kadar hafifletmektedir.

Sanji, annesini çok küçük yaşta kaybetti. Annesine olan sevgisini ona çok fazla söyleme imkanı bulamadı. Dolayısıyla bu durumun üzüntüsünü hala farketmese de yaşıyor. Başka bir gerçek: Bütün anneler güzeldir. Sanji de annesine gösteremediği sevgiyi genelleyip dünyada güzel olarak düşündüğü bütün kadınlara göstermeye çalışıyor. Adamın o şekilde davranması aslında kendi benliğini koruma çabaları. Bu durumun tıbbi açıklaması da bu. :)
 
Dur birazda ben sökeyim senin ciğerini. :D

http://www.turkcraft.com/One_Piece/497/4 Bak burada yemin ettiriyorlar Luffy'e. Arkadaş sadece kendi görmek istediği kısmı atmış.
Yahu sana anan baban söz verdirmedi mi belaya bulaşma, mafyaya çatma diye? Mafya gelip kardeşinin topuğuna sıksa söz verdim diye kaçacak mısın? İkisinin ne kadar alakasız şeyler olduğunun farkına varman lazım ama Zoro ile Luffy dövüşü meselesinden nasıl bir tartışma mentalitesinde olduğun malum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık