Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gavat çünkü kendine itiraf edemiyor hasta ruhlu bir karaktere sahip olduğunu, kendine nedenler üretiyor, kabul edemiyor ama en ufak bi zor durumda Luffy ağam yapmasaydı ben yapardım der.
Reis Zoro gavat elbette de şöyle bir durum var o vurmasaydı kısmı için.
Zoro adada yürürken bu kutsallardan birisi kadının birinin kocasını vuruyordu silah ile. Bu durum sonrası Zoro kılıç ile tam kesecekken adaya Amiral gelmesin diye Bonney atlıyordu bunun üstüne.
 
Şu an acayip duygulandım la.
Genellikle sanji’yi hep tek başıma savunurdum şimdi ise yıllarca pusuda bekleyen gardaşlarım gelip bir ihytiyacın var mı gardaşım diyor :ühü:
Nerdeydiniz la şu zamana kadar :)
 

Üye silindi 1004

Zoro korsanlık yaptığı için gavat oldu. Yani anlamıyorum Sanji bunu sadece var olarak başarmış. Zoro adam kestiği için psikopat gavat tamam anladık. Sanji hakkındaki gerçekleri kaldıramıyorsunuz tıpkı Sanji gibi. O da kaptanını adam yerine koymadı topuklarını poposuna vura vura kaçtı.
 
Yahu şu anda bulundukları durumdan farkları ne hahahahah :D
Sanji gitmeseyi güle eğlene tayfa yol alacaktı yani. :)

Sonuç olarak Sanji gittiği için hatalı diyebilirsin, Luffy'ye güvenmedi diyebilirsin fakat Zoro'nun yaptığı davranış da adamın karakterine hiç yakışmadı diyebilmen lazım. İki yıl önce resmi üye olmayan Robin için gösterdiği iradeyi Sanji için gösterememiştir. Siz istediğiniz kadar allayıp pullayın adamı.
 
Nasıl edemiyor?
Sen kendine saldırmayacağından emin olduğun bir vahşi yaratık gördün mü demedi mi bu adam hahaha :D
İşte gücü yetene dalıyor gücü yetmeyen olunca ya da boyunu aşacak birisi olunca Luffy ağam dalar zaten deyip köşe de kendi kafasından replik üretiyor.

1. Kutsal Ejder mevzusu.
2. Amiral Fujitora mevzusu.

Korkak kedi gibi köşe de pusuyor Luffy gelince bir oh yapıyordur Luffy işini halledince sen olmasan ben yapacaktım diyor. Yersen.
 
Luffy'i ordu patates edip, Luffy oradan canlı çıktıktan sonra söylüyor bunu. Ben tayfadan nefret ediyor demedim ki adam, tayfasını Zeff kadar önemsemiyor diyorum. Zeff'i tayfasından çok önemseyince tayfasını hiç önemsememiş olmuyor ki, zıt şeyler mi ulan bunlar hahah? :D
Tamam işte hacım yıllarca zeff ile vakit geçirmiş. Zeff’i daha çok sevmesi doğal zaten :)
Ama tayfası için canını verir bunu birçok kez gördük.
 
Sanji'nin gitmesiyle Robin'in gitmesi ne alaka affedersin? Sanji gitmese Big Mom, Germa'yı yok edecekti. Hani Germa beceriksizlikleri ve kötülükleriyle dokuz dağ ve sekiz denize nam salmış rezil aile. Big Mom, Sanji'nin bireysel varlığını ya da tayfasını tehdit etmiyordu. Big Mom, Sanji'yi istismar eden, üstünde etik olmayan deneyler yapan ailesini tehdit ediyordu. Germa'da Zeff'i tehdit ediyordu. KOSKOCA MUGIWARA 'sen istersen East Blue'ya döneriz onları ölene kadar koruruz' demiş. Yıkık Sanji orada hala trip atıyor.
İddian bitince konuşsak? Bu şekilde Sanji eleştirmek eminim sana da yük oluyordur. :)
 
Reis Zoro gavat elbette de şöyle bir durum var o vurmasaydı kısmı için.
Zoro adada yürürken bu kutsallardan birisi kadının birinin kocasını vuruyordu silah ile. Bu durum sonrası Zoro kılıç ile tam kesecekken adaya Amiral gelmesin diye Bonney atlıyordu bunun üstüne.
O zaman Kutsal ejder olduğunu bilmiyordu. Aradaki fark o. E. Oda çok zeki bir adam o herifin K.E olduğunu öğrendiğin de neden atılmadın derler adama?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık