Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu şu anda bulundukları durumdan farkları ne hahahahah :D

Evet, tayfasından fazla önemsiyor Zeff'i, ben de bunu diyorum zaten. Luffy 100'lük korsanken Enies Lobby basmış korsan, Zeff'i mi korumayacak gerekirse? Ama hayır, Sanji yüzde yüz emin olmak istiyor Zeff'in iyi durumda olduğundan, bunu yaparken tayfasını harcamaktan çekinmiyor bile.
La bunu gören de bm ile tayfası için anlaşmadı sanacak :) geçmişe bak bakim insanlar savaştığı ülkelerle bile anlaşma yapıyor zor durumda kalınca. Zoro ne yapardı orda ? Boşver kılıç okulunu benim kaptanım sizi öldürecek uleynn mi diyecekti.
Az empati la :)
 
Kendi ile alakası olmayan birine saldırmakla gavatlığın ne alakası var? Acımasızlık dersin anlarım da gavatlık ne alaka? :D
Sevgi pıtırcığı mı bu adam kana susamış bir kılıç ustası ulan hahaha.
Gavat çünkü kendine itiraf edemiyor hasta ruhlu bir karaktere sahip olduğunu, kendine nedenler üretiyor, kabul edemiyor ama en ufak bi zor durumda Luffy ağam yapmasaydı ben yapardım der.
 
Yahu neden ittifak kursunlar? Şu an düşmanları ortak ve şu an kurmuyorlar zaten, Sanji Kocana'nın adasına gitmese ne gibi bir sebepten ittifak kuracaklar şu anın aksine? Asıl sen ne demek istiyorsun hacı? :D
Koca Ana ittifak için arar gene bana borcun var der Sanji'yi bana teslim et yapar Kaido gene kabul etmez vs. en fazla gene ittifak kurulamaz ama gene birbirleriyle tokuşurlara geliyor olay onu demeye çalışıyorum be MoP :D Koca Ana'nın elinde bir borç meselesi var illa Luffy'nin Big Mom'ın adasına zarar vermesi gerekmiyor Sanji düğüne gelmeyince o düğün zaten olmamış oluyor ve bunun için suçlayacağı kişi de gene Sanji olacak. :D
 
La bunu gören de bm ile tayfası için anlaşmadı sanacak :) geçmişe bak bakim insanlar savaştığı ülkelerle bile anlaşma yapıyor zor durumda kalınca. Zoro ne yapardı orda ? Boşver kılıç okulunu benim kaptanım sizi öldürecek uleynn mi diyecekti. Az empati
la :)
Luffy'i ordu patates edip, Luffy oradan canlı çıktıktan sonra söylüyor bunu. Ben tayfadan nefret ediyor demedim ki adam, tayfasını Zeff kadar önemsemiyor diyorum. Zeff'i tayfasından çok önemseyince tayfasını hiç önemsememiş olmuyor ki, zıt şeyler mi ulan bunlar hahah? :D
 
Sanjinin oraya gitme sebebi Zeff . Peki kim Zeff’e bir şey olmayacağının garantisini verdi ?
Suikastçi karaktersiz ailesi mi yoksa Korsan olan Bigmom mu ? Ki Mom ilk fırsatta Vinsmoke’i yok etmek isteyen ihanet eden biri .

Bunun aksine kaptanına olaydan bahsederek çözüm üretemez miydi ?
Vinsmoke mi Luffy’i öldürecek?

Zoro haklı olarak biliyor durumu . Yonkou bu adamlar . Jack gibi birinin neler yaptığını gördüler üstüne tayfa ikiye ayrıldı bir kolu Başka ir yonkou mekanına gidiyor .

Bu adamlar istediği korsanın ümüğünü sıkacak adamlar. Tayfayı pekala öldürebilirdiler .
Sanjinin oraya gitmesinin tek sebebi zeff değil namileri de kurrardi
Evet giderse kurtulacağının garantisi yok ama gitmezse öleceklerini garanti ediyorlar, kendini sanjinin yerine koysana, şahsen ailemi esir alsalar öldürmekle tehdit etseler ayni durumda sadece onlarla gitmem daha hizli gitmenin yolu olsa onu kullanor daha da hizli giderim.
Kaptanini bekleyecek kadar vakti olduğnu nerden biliyorsun? Sanjiler yola çıktığında daha kuş kafesi bile yoktu yanlis hatirlamiyorsam, ki kaptani ne zaman gelecek belli değil. Adada 1 adet dof, 1 adet amiral, 1 adet karasakal 1. Tumen komutani ve sayısiz dövüşçü var. Yani arapsaçı ve nasıl çözülecek belli değil. O kadar zamani olmayabilir beklemek icin. Ayrica düşünmek için de senin benim kadsr zamani yoktu. Tayfasi tutsak, ailesi rehin acilen karar vermesi lazimdi. Aklina ilk gelen çözüme tutundu bu kadar basit. Biraz empati sadece.
 
Sanji Luffy’nin peşinden geleceğini bilmiyor mu ?
Luffy gelmeyecek tamam Sanji işini halletsin gelsin diyecek .

Tam tersi Luffy’nin ayak bastığı her yerde muhakkak olay oluyor ki gittikleri yer dünyanın en güçlü dört korsanından birinin mekanı .
Eleştirebilirsin, sıkıntı yok ama Zoro'nun davranışını eleştirmen gerekir.

İki yıl öncesinde daha tayfaya resmi olarak dahil olmayan biri için hükümete savaş açan adam kendi kardeşi statüsündeki bir adamı kendi haline bırakacak ve haklı olacak?
 
Zoro başkasının gemisine kendi salaklığı yüzünden çıkıp adamların gemisini ikiye bölüyor sonra buna kader deyip geçiştiriyor bildiğin gavatlık yapmış adam. Luffy yalakası birinden bahsediyoruz arkadaşlar.
Konuyla alaka sıfır. Son cümleyle ilk cümleler arası alaka da yok. Rastgele sallamak deyiminin tanımına üst sıralardan girebilecek bir yazı.
 
Gavat çünkü kendine itiraf edemiyor hasta ruhlu bir karaktere sahip olduğunu, kendine nedenler üretiyor, kabul edemiyor ama en ufak bi zor durumda Luffy ağam yapmasaydı ben yapardım der.
Hahahahaha olm ya ilk defa şöyle kuul bir şekilde zoro’ya laf atan birini görüyorum :D
Adamın rahatlığı efsane.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık