Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Vinsmoke Judge'ın Güç Seviyesi

Sanji'nin Babası ne kadar güçlüdür?


  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ailenin karşısındaki adamı bir güzel anlatalım da 37 oy KF tarihinin kara lekesi kalmasın(Eskiden çok dah dengeliydi, insanlar doğru yolu gördü :D)
Önce, karşısındaki Kata'nın niteliklerini inceleyelim: Üst seviye armament, dünyada çok az sayıda insanda bulunan bir mantra ve aşırı mobil ve hızlı bir vücut.
Luffy'nin Python saldırısı ile başlayalım:
O an kullandığı mantra sayesinde Katakuri yumruğun hedefini belirler ve sıyrılmaya odaklanır, sıyrıldıktan sonra gözlem hakisi ile tekrar odaklanana kadar o kısa sürede Luffy'nin yumruğunun aldığı mesafeye bakın. Katakuri'nin 5 metrelik bir adam olduğunu düşünürseniz... Evet, o yumruk taksiye binsen açılış ücretini geçecek kadar yol almış. Bir sonraki sayfada da öğrendiğimize göre python git gide hızlanan bir yapıya sahip:
Katakuri vücudunu arkaya yaslayıp tekrar dengesini sağlayana kadar Luffy başka bir açıdan güçlü bir saldırı yapacak vaziyete erişmiş. Saldırıdan sıyrılamayacağını anlayan Katakuri direkt koluna armament uygulayıp savunma pozisyonuna geçiyor. Hayvan gibi armamente, gösterişli bir fiziğe sahip Katakuri kendini savunmasına rağmen dağlara taşlara uçuyor:
İleriki sayfada, Kata'nın Luffy'nin hızlı saldırılarına ayak uyduramadığını görüyoruz, adam suratındaa saldırı alacağı yere armament bile basamaz vaziyete geliyor bazı anlarda, saldırıyı direkt alıp ağzı yüzü dağılıyor:
Şimdi siz bana diyorsunuz ki Kata'nın teklediği 1. biraderin ailesine karşı Luffy sıkıntı yaşayacak ha? Kata'ya vurduğu saldırıları bu çapsızlara vursa genlerini deaktif eder ulan. Vinsmokelar kim köpek anasını satayım?
Güzel özet,eline sağlık. Yalnız Kata gerçekten çok bambaşka seviyedeymiş. Her gördüğümde etkileniyorum bu adamdan. Luffy dövüşü sonucu gerçekten adam gibi adam oldu.
 
Yanlış yere attın herhalde :artiz:

Birincinin tek yediği yerde seninki bir yumruk atıp yerde yatıyordu, bilmem haberin var mı. Oda böyle sahneleri çiziyor arada, herkes bir anda yenilmiş görünüyor.
Sen ne diyorsun la? At da görelim. Böyle laf atmalara hiç gerek yok.

Güzel özet,eline sağlık. Yalnız Kata gerçekten çok bambaşka seviyedeymiş. Her gördüğümde etkileniyorum bu adamdan. Luffy dövüşü sonucu gerçekten adam gibi adam oldu.
Kata New World'deki sadece mantrada değil, adamlıkta da sayılı kişilerden.
Edit: Ayrıca yanlış yere atmışım evet. :D
 
En güçsüz Yonkou gücünde diyerek çok yaklaşmışım. Sonuçta Bigmom'dan tek yese de onla kapıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık