Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Logia

Logialar'ın En Kudretlisi Hangisidir?


  • Kullanılan toplam oy
    62
Garp fiziksel olarak çok daha güçlü bence. Yine jozu da fiziksel olarak daha kuvvetli değilmi teach den
Garp yaşlandı. Yaşlılık etkisini görmek istiyorsan Kizaru-Rayleigh, Chinjao-Luffy ve Zephyr-Lluffy dövüşlerine bakabilirsin. Fiziksel güçten kastım, dayanıklılık ve vuruş gücü anlamındaydı.
 
Birader bu adam zamanında Mihawk'la düello atan Shanks ile vuruşmul, gözüne yarayı açmış. Bu olaydan önce Shanks zaten kılıç kullanan bir adamdı. Adam yavaş ve meyvesi saldırı alıyor. Ancak aşırı derecede dayanıklı ki, en ağır saldırılardan sonra bile ayağa kalkıyor. Marineford Savaşı'nda Beyazsakal'dan Bisento darbesi ve Kabutowari saldırılarını, Sengoku'nun Mitolojik Zoan'ından birkaç tane şok dalgası almasına rağmen yürüdü gitti. Kor Amiral Ronse, bir dev olmasına rağmen Kabutowari saldırısını alıp, teke gitmişti. Savaş bitene kadar da baygın yattı yerde. Aradaki farkı gör.
Ben zaten güçsüz demiyorum. Adamın dayanıklılığı ortada. Ben yavaş diyordum. Şeytan meyvesi yememiş olsa shiryuu hızlıca kafasını kesse kaçamaz diye düşünüyordum ben. Ama shanksla kapıştığını unutmuşum haklısın. Yani shanks kesememiş demekki adam hızlı.
 
Benim kastettiğim o değil. Adam hem meyveden +acı çekme alıyor hemde kendine güveninden midir nedir hiç savunma yapmıyor herif. Vurunca vuruyorda darbede çok alıyor adam. Hem konu kaydı biraz yani bu meyveye sahip kişiye fiziksel gücü fazla olan kişi üstünlük sağlamakta zorlanmaz çünkü meyvesinin normal koşşularda çok bir +sı yok. Anlatmak istediğim şu Usoppta Yami Yami meyvesi olsa çokta iyi kontrol etse genede Sanji gelir ağzını burnunu kırar.
Konunun kayması önemli değil o kadar. Senin anlamadığın kısım, meyvenin eksi yönlerinin Teach'e bir etkisinin olmaması. Darbe alıyor ve fazla acı çekiyor, doğru. Ancak o kadar dayanıklı ki, 10 saniye kıvranıp tekrardan ayağa kalkıyor. Adam o meyveyi yerken göze almış zaten darbe almayı ve eğer kafasından uydurmadıysa, sadece Logia türleri içinde değil, tüm türler içindeki en güçlü meyveye sahip.

Kıramaz. Sanırım sen Yami Yami no Mi'nin sadece çekme ve meyve iptal etme güçleri var sanıyorsun. Teach etrafına karanlıktan bir kalkan ördüğü vakit, yaptığın tüm saldırılar boşluğa gider, Teach'in bedenine ulaşmaz.
 
Yaşayan karakterler içerisinde fiziksel olarak en güçlü adam Teach'tir belki ve sen bu adama zayıf mı diyorsun? Adam Ace ve Luffy'yi sadece bir kez vurup yamulttu.
Tamam fiziksel dayanikliligi gercekten fazla oda biraz yavas bir karakter olarak gosterdigi icin fazla darbe aldi buda onu dayaniksiz gosterdi ama bu adam akainu garp sengoku rayri(yazilisini unuttum) gibi adamlardan fiziksel olarak guclu oldugunu dusunmuyorum
 
Yani Sakazuki, Teach'i yenebilir, doğru mu anladım?
meyvesel olarak bakmadığımızda net bir şey söyleyemesemde kesin teach alır diyemem akainu da yerin dibine girdi yinede bir şey yok muş gibi geri geldi sengoku nun yumrugunu luffy zorlansada karşıladı teach fiziksel olarak gefrçekten güçlü ama yaşayan en güçlü kişi değil.
 
Teachin karanlığı tutarsız biraz aslında. Cansız nesneleri meyve güçlerini bide düşük seviye adamları çekebiliyor ama güçlü bi adamı yutabildiği gösterilmedi yada yumruk tekme gibi bişeyi engellediği. Kesin çizgileri olmadığı için ona girmek istemedim.
Dai Enkai: Entei ada büyüklüğünde dev bir ateş topu. Teach bu saldırıyı içine çekebildi, ufak saldırıları takmaz bile.
 
O konuda bi öngörüm yok açıkçası çok denk geliyorlar bana. Akainu bi tane vursa hayatını kaydırır ama vurabilirmi orası mechul.
2 sene önce, bu durum öyleydi. Ancak ibre artık tersine döndü. Teach dünyanın en güçlü dört korsanında biri. Denizciler tüm kuvvetleri ve Shichibukai makamı ile bu adamlara ancak denk olabiliyorlar.
 
meyvesel olarak bakmadığımızda net bir şey söyleyemesemde kesin teach alır diyemem akainu da yerin dibine girdi yinede bir şey yok muş gibi geri geldi sengoku nun yumrugunu luffy zorlansada karşıladı teach fiziksel olarak gefrçekten güçlü ama yaşayan en güçlü kişi değil.
Bir Yonko kaptanı ve Amiral'i karşılaştırdığını hatırlatmama gerek yok sanırım. Sengoku'nun yumruğu ve attığı şok dalgasının gücü denk olmayabilir. Marineford Savaşı bitminde Gorosei "Teach yeni Yonko olur, bahisçiler güvenle kuponlarına yazabilirler" diyor. Shanks (dünyanın en güçlü dört korsanından biri), Beyazsakal'a "Onunla ben ilgilenirim" diyor. Bu adamın adı asla küçük bir yerde geçmemiş. Seri boyunca yenildiği iki karakter var. Biri Beyazsakal, kendisi dünyanın en güçlü adamıydı, diğeri de Magellan, buna nasıl yenildiğini anlatmama gerek yok. Sonradan ifadesini almış zaten. Bir kere de topuk yaptı. Kaçtığı kişi de Denizciler'in komutanı olacak olan Akainu (Sakazuki)'ydu. Serideki analizlerim ve Teach'in sözlerine bakaraktan onun dünyanın en güçlü adamı olduğunu söyleyebilirim. Kendisine göre tüm meyveler içindeki en güçlü meyveye ve Paramecia türleri içindeki en güçlü meyveye (Bir Logia kadar güçlü olduğu Oda tarafından onaylanmıştır) sahip. Roger öldükten sonra dünyanın en güçlü korsan tayfası olan Beyazsakal korsanlarının en güçlü üç üyesinden biri olan adama, üstüne kendi alanlarında en güçlü olan iki meyveyi verirsen, (Üstelik bu adam bir D.) önünde hiçbir şey duramaz. Gördüğün üzere duramamış da zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık