Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro adamdır. Adam var çocukları arkada bırakmak için Nami'ye 4 kez yalvarır, adam var bi' çocuk için açlık sefalet içinde 1 ay güneş altında kıvranmayı göze alır. Adam var tayfasına saldırıyor diye onlarca kadın suikastçiyi kesip atar, adam var "tayfamın sülalesine de atlansa kadına vurmam" deyip idealleri için tayfasını kurda kuşa yem eder. Adam var tayfanın ahlaki kurallarını ortaya koyar, adam var bu kuralları saydıktan sonra ihlal etmesine rağmen yüzsüzce tecavüzcü, katil, cani ailesi için bütün tayfasını Kocana'nın önüne atar.
Doğruya doğru agaaa :alkis::respect:

Sen bu söylediklerine inandıysan ben sana inanıyorum :good:


Bu şu adam değil mi ? Ana karakter olmasına rağmen dövüş esnasında rakibinden daha çok çirkeflik yapan :hhh:

Kata haksız avantaj sağladım der kendini deşer, ana karakterimiz aha hakim bitti der kaçar :artiz:
Aynen bayaaa bi' benziyor o adama :fool:Bir ara Sanji hakkında şunu dediler:

Mr. Prince iki yıl sonraki Sanji'yi görse kendini kravatına asar.

Aynısı Luffy için de geçerli. Ulan ben bile gün geçtikçe iki yıl öncesinin Luffy'sine hayran oluyorum işe bak yauvvv :hhh:

Kid kadar olamadı Luffy. Adam kolumu veririm, ölümüne dayak yerim yine de karakterimden ödün vermem dedi. Helal olsun sana Kid reyis :alkis:
 
Çok ulvi bir kişilik gibi, hatasız gibi görmemek lazım o halde. Luffy'i yenen rakipleri de öldürmüyor. Katakuri de öldürmeden bırakıp gitmişti.
Katakuri ölüme bıraktı gitti. Boğularak öleceksin dedi zaten. Onun dışında Katakuri saygı duyulacak düşmanına saygı duydu. Yaptığı Luffy'i de etkiledi. Ama bu zaten Luffy kaçtıktan sonra olan bir şey. Zaten Katakuri de beni ayna dünyasında bırakabilirdin ama geri geldin diyor. O da herhalde ordan başlıyor bir şeyler duymaya.

Neyse sonuçta sen adamını ve ailesini Düğün yaptığı sırada katletmeyi planlayan bir tayfadan Katakuri gibi bir adam çıkacak diye bekleyemezsin. :S

Ace fanlar WB ile Big Mom'ı bu anlamda kıyaslayarak kendi topuklarına sıkıyorlar. Luffy'nin adamlığından önce bir gidin Ace'in adamlığına yargılayın.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık