Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy adamsa söyler böyle böyle oldu diye. Herif şartlarını sundu 2 sene önce, sen saygı görmeyen bir kaptansan ben yürür giderim dedi. Çocuk oyuncağı mı bu? Az lastikleri soğut be Alpciğim.
Sanji'nin olayı ile bu bir değil.

Arkadaş Koinaa gelirseee , Zoro bir dram yaşarsa Loffyeee saldırabilir diyen adamlar Sonjiiiiiii dramın billahini yaşadığı halde omo saygısıklık etti diyecek kadar kör olmuş.

:(

He bu noktada olayın Luffy ile alakasını göremedim. Luffy tayfası için gider ada basar harbiden tayfadan ayrılmak istemediğini zorlandığını da anlarsa onun için sonuna kadar savaşır. Zoro'nun da kendi isteği varsa işin içinde onun için savaşacak değil. Ama bir zor varsa onun içinde savaşır.

@RedTeroR

İlk cümle fail. 2. cümle daha bir fail.

Doğru diyorsun Luffy Zoro gibi Sanji için s.kktr edin ölsün demeliydi.

Ace gibi de mallık yapıp kendisi için yapılan fedekarlığı boşa çıkarmalıydı. Nasılsa ikisi de senin sevdiğin adam.
 
Sanji'nin olayı ile bu bir değil.

Arkadaş Koinaa gelirseee , Zoro bir dram yaşarsa Loffyeee saldırabilir diyen adamlar Sonjiiiiiii dramın billahini yaşadığı halde omo saygısıklık etti diyecek kadar kör olmuş.:(

@RedTeroR

İlk cümle fail. 2. cümle daha bir fail.

Doğru diyorsun Luffy Zoro gibi Sanji'yi s.kktr edin ölsün demeliydi.
Fail derken ? Gerçeklere de mi şekil veriyorsun xD

Luffy, Kata'yı ayna dünyasına dövüşmek için çağırıp sonra zor durumda kalınca kaçmadı mı ? Kaçtı.

Luffy nakaması olan Jimbei'yi arkasında ölüme bırakıp bir de üzerine ölürsen de ölme gibi saçma sapan bir söz söylemedi mi ? Söyledi.

Zoro açıkça, sana saygı gösterilmeyecekse ben bu tayfadan ayrılacak ilk kişi olurum dedi. Zoro eğer kek adasında olanları öğrenip Luffy'nin kendisine saygısızlık yapılmasına izin verdiğini öğrenirse, yani yapılanları bu şekilde yorumlarsa pek tabi çekip gidebilir. Bunun benim düşüncemle yada senin düşüncenle bir alakası yok. Bence saygısızlık olarak düşünecek ve çekip gidecek ha öyle olmadı, saygısızlık olarak görüp tayfada kaldı diyelim Zoro kendi sözünü yiyen biri olarak gözümden düşer.

Kayıtsız şartsız kabul yada işine göre yorumlayıp karakter saplantısı yapmıyoruz burada :artiz:
 
Zamanında her şeyin altına “G4 Luffy alır” diye yorum yazanlar, bugün daha Zoro’nun Z sini görünce gerisine bakmadan sen Zoro’yu çekemiyorsun demeye başlamış. Tükürdüğünü yalamak da ilginç bir şeymiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık