Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir defaya mahsus denmesi Shanks'ın goroseiyle kanka olmadığını gösteriyor zaten.Hakkında konuşmak istediği korsan Luffy'dir.Konuşmayı göremicez muhtemelen.

Oda yine 10 ton merak edilecek şey çıkarıp hiçbirini tam göstermicek.
 
Garp hakkında bir şeyler söylemek istiyorum bu zamana kadar hiç bir şeyi önemsedi hep kulak arkası yaptı 2 yonko bile bizimkilerin peşine düşüyor ama yine aynı şeyi yapıyor ... acaba diyorum oda garpı daha büyük bir olaya mı saklıyor .. çok önemli kilit bir göreve yada bir olaya mı imza atacak .. bunlar çok düşündürücü.. ara ara diyorum bu garp ve sengoku devrimcilerle beraber mi alakası olmaz ama oda bu bu spoilerdan sonra aklıma her şey geliyor
Görev adamı kendisi, torpil yok onda
 
Shanks uzlaşmacı bir adam ama dünya hükümeti niye ona güvenip mabetlerine alıyor bir korsanı? Bu işbirliğinden öte bir durum. Shanks tüm bu kutsal hazine olayını falan biliyor muhtemelen. Geçen bölümde bahsi geçen dev hasır şapkayı biliyor olmalı. En akla yatkın olan eski kutsal ejder olması.

Bu hasır şapkanın bir olayı varsa ve Shanks bunu biliyor ve dünya hükümeti ile eskiden beri bağlantı kuruyorsa adama sormadılar mı şimdiye kadar kim bu Luffy diye? Sen ona neden şapkayı verdin demediler mi? Sonuçta Luffy sıradan bir korsan değil; dünya hükümetine savaş açtı, büyük savaşta boy gösterdi, soyunun önemi zaten ortada. Ciddiye almamış olamazlar.
 
Dünyanın en güçlü kişileri şu anda Marie Geoise'e toplandı ya lan, yonkou var amiral var Dragon var, Cp0 var, var oğlu var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık