Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 906 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vayt Arapça'na kurban. :oleyo2: İngilizce'ye göre de "Neden Kutsal Toprakların bodrum katının en ücra köşesinde bir sır olan büyük şey var?" gibi saçma bir cümle ortaya çıkıyor ama ana fikir belli. :D
:) ilerletemedim maalesef. Beyrut ta 1 yıl kalıo ilerletmek gibi bir hayalım vardı, olmadı.
 
Spoiler konusunda çok fazla yazı paylaşılmış mangada o kadar diyalog yoktur *******. Bütün meseleye hakim olup ne olduğunu anlamak şimdi uzun iş bölüm çıksın bakarız. Luffy'den küsküyü yeyip hayatta kalma başarısı gösteren kutsal sümüklü Shirahoshi'yi zorla alıkoyar da bizimkiler bunu kurtarmaya giderse feci söverim. Gerçi böyle bir durum Dragon'un ortaya daha şekilli çıkmasını sağlayabilir. Luffy vurunca felç oldu Dragon vurunca gömerler artık ortada bir şey kalırsa.
 
Hahaha, ölme sakın diye de tembih eder.

Charlos'un Suçu ne yahu, bu kin ve nefretle devrimci değil terörist olurlar. Gerçi çakma kardeş kimseye kin gütmüyor, ondan bir şey olmaz.
Terörist olsalardı sivilleri öldürürlerdi.
Çoğu kutsalın eli kanlı. Çoğu ölümü hakkediyor hele charlos.
 
Dof fanlarına geçmiş olsun:p.
Okuyucu: Mangayı okuduktan ve animeyi izledikten sonra, Luffy, G4'ü kullandıktan sonra nasıl hareket edebildi diye merak ettim ama daha sonra Katakuri'ye karşı hiç sorun yaşamadan hareket edebildi. Bu kurgusal bir boşluk mu?

Oda: Sınır yok. Hareket etmek istediğin sürece, Haki kullanamıyor olsan dahi kaçabilir ya da dövüşebilirsin değil mi? Dressrosa'da, Luffy G4'ü kullandıktan sonra yardım aldı ve bu sebeple yardıma güvenip gücünü Doflamingo'yu tek seferde indirmek için sakladı. Bel bağlayacağı biri olmasaydı, her halükarda tek başına da başarılı olabilirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık