Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Cilt 89 [4 Haziran 2018][SBS][Ekstralar]


G4 süresi ile alakalı açıklama gelmiş Oda'dan. Ama açıklama tam olmamış, ben beğenmedim. Neyse güveneceği kimse olmasa da Dressrosa'da yenerdi demiş. Dof fanlarına geçmiş ola.
 
Soru: Smoothie'nin gücü ne? 894. Bölümde çok büyük oluyor. Neden? Ve neden kılıcı ıslanıyor?

Oda: Evet... Bunu çizmek için yeteri kadar sayfam yok ama o Shibo Shibo meyvesine sahip ve o dehidrasyon insan. Şeylerin suyunu çıkartabilir ve kılıcıyla kestiği her şeyi kurutabilir. Bir başkasından aldığı suyu saklayıp büyüyebilir. Ardından bedenindeki suyu kullanarak saldırabilir. O güçlü biri.
 

G4 süresi ile alakalı açıklama gelmiş Oda'dan. Ama açıklama tam olmamış, ben beğenmedim. Neyse güveneceği kimse olmasa da Dressrosa'da yenerdi demiş. Dof fanlarına geçmiş ola.
Okuyucu: Mangayı okuduktan ve animeyi izledikten sonra, Luffy, G4'ü kullandıktan sonra nasıl hareket edebildi diye merak ettim ama daha sonra Katakuri'ye karşı hiç sorun yaşamadan hareket edebildi. Bu kurgusal bir boşluk mu?

Oda: Sınır yok. Hareket etmek istediğin sürece, Haki kullanamıyor olsan dahi kaçabilir ya da dövüşebilirsin değil mi? Dressrosa'da, Luffy G4'ü kullandıktan sonra yardım aldı ve buna bel bağlayıp gücünü Doflamingo'yu tek seferde indirmek için sakladı. Bel bağlayacağı biri olmasaydı, her halükarda tek başına da başarılı olurdu.
 
Müthiş müthiş yahu.:D Tam bir troll.:D

Üsttekiler korsan olarak devam etse alttakiler normal esnaf olsaydı diye mi ayrılıyor? :D
Alttakiler "what if" şeklindeymiş; yani ya şöyle olsaydı diyor. Artık Oda'nın kafasında ne vardı bilmiyorum ama bana da normal bir hayat sürselerdi gibi geldi.
 
@amaneden

Bence öyle. Üsttekiler korsan olarak devam etseydilerken alttakiler normal bir hayat sürseydiler olmuş.

Yalnız Ace çizimleri bildiğin Shanks olmuş.

Her defasında demişimdir Luffy'nin orta yaşlarını ve yaşlı halini merak ediyorum diye müthiş olmuş. Avatar olarak biri ayarlayabilir mi? :D


@Millennium Wizard
@Daredewill
@RedTeroR

Mangaka Dressrosa'da Luffy'i 10 dakka boyunca yardımcı olmasalar bile kendi başına Dof'tan sakınırdı ve başarılı olurdu demiş.:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık