Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 905: Güzel Bir Dünya

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu, WB'nin saldırılarını rahat bir şekilde karşılıyor ciddi anlamda g4'ün ne olduğunu düşünüyorsunuz ?
Rahat bir şekilde dediğin bisentosunu ayakla durdurması mı ? Tek yemeyeceğine göre normal.WB'nin MF'daki halini en güçlü yonko olduğunu düşünmüyorum+ handikaplı olduğu da bir gerçek zaten.Dolayısıyla BM>>Akainu benim için.
 
Hocam ben kata amiral alır demedim zaten,yanlış anlaşılıyor galiba bazı şeyler.Yonko>> amiral,amiral>sağ kol diye düşünüyorum.Sadece amiraller bana göre daha fazla abartılıyor.Dof dediğin adam bile Fuji'den çekinmiyor,KAido'nun adını duyunca irkiliyorsa arada ciddi bir fark vardır bana göre.
Zaten o yazıyı seni desteklemek için yazdım :D
Ben seni anladım :)
 
Şaka yapıyorum de :artiz:


Hasan eğer kendisine gelecek tüm saldırıları görmek istiyorsa zaten tüm alana k haki salmalı. K haki ile geleceği görmek koka değilki bedeni sarasın :bilmem:
Öyle bir şey mi belli değil ki? Diğer taraftan olayı şöyle düşün. Rakibini de içine alacağını düşündüğün şekilde 10m yarıçaplı bir çember içine 100 seviyesindeki k.hakini dağıttığını düşün. Bir de 100m yarıçaplı alana diğer tüm dış etkenleri de kapsayacak şekilde 100 seviyesindekini k.hakini dağıttığını düşün. Herhalde ilki çok daha yoğun olacaktır. Yani senin dediğin şekilde olsa bile mantık aynı. Önemli olan olayın yoğunluğu işte.
 
İki darbe sonunda ölüm eşiğine geldi diye hatırlıyorum.Düşüp ölecekti hatta.WB'nin MF'de handikaplı olduğu bilinen bir şey diye de düşünüyorum ayrıca.BM>MF WB.
Yer yarıldı aşağı düştü Akainu. Sonra WB'nin tüm tayfasına karşı savaştı. Nereye ölüyormuş anlamadım. Asıl ölen kafası ve gövdesinde delikler açılmış WB idi. Ölüm sonrası Oda ilk olarak kafasına rağmen ayakta kaldı dedi, mermiler vb. sonra denildi.
Ayağa kalktı ama kan içindeydi akainu. Burda söz konusu etki eder mi. Amiralleri ben de çok seviyorum ama ordaki g4 vuruşunu hiçbir amiral BM gibi blocklayamaz.
Birazcık dövüş sistemi ile ilgili. Luffy Teach'i de uçurmuştu. Amiraller belki öyle bir savunma yerine içlerinde delik açarak Luffy'nin boşa yumruk atmasını sağlarlardı. G4 isabet etse bile en fazla uçarlardı. O zamanki G4 ile bir Amiral veya Yonko'nun öleceğini, bayılacağını, yerden kalkamayacağını sanmıyorum.
Anında mı? Hareket edemeden aşağı sürüklendiğini hatırlıyorum.
Evet ben de öyle oldu diye biliyorum. Dakikalar geçmedi diye anında dedim.
 
ikinci vuruşu blocklayamiyor wb bunu uçuruyor bisentoyla. Sonra wb hastalığı yüzünden diz çöküyor. Adam yarı canla dövüşüyor la akainu ile ona rağmen kazanıyor. Akainu ne diyor ? Seni durdurmazsam ada yok olur. Wb de koru o zaman diyor. Peki koruyabiliyor mu ? Hayır wb yine de marinefordu yok ediyor hem de bunu akainu ile dövüşürken başarıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık